Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megéri küzdenem ezért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri küzdenem ezért a lányért? Van értelme időt áldoznom rá?

Figyelt kérdés
Eddig egy randink volt. Mindketten jól éreztük magunkat, rengeteget beszélgettünk, úgy tűnik egy hullámhosszon vagyunk. Nem volt csók (pedig tapintatosan megpróbáltam) de ezt azzal magyarázta, hogy első randin sosem enged ilyet, nem adja magát könnyen stb... Ez nekem kifejezetten tetszik is ( meg is jegyezte, hogy jól érezte magát velem), viszont most úgy tűnik mintha kicsit hidegebb lenne velem pedig azt mondta, hogy szeretne még találkozni. Csoda ha óránként reagál arra amit írok neki stb.. Most csak tesztel, hogy küzdök e érte ha kell vagy egyszerűen meggondolta magát, vagy lehet, hogy csak én látok bele sokat és csak nincs annyi ideje? Nem tudok kiigazodni rajta.. 20F
2014. dec. 15. 21:11
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hosszú és lényegretörő választ. Valószínűleg ezek alapján fogok cslekedni.:)
2014. dec. 15. 22:29
 12/12 anonim ***** válasza:
Az a naj a mai nőkkel, hogy nem éri meg értük kűzdeni
2014. dec. 16. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!