Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elengedni, egy "plátói szerelmet"?
Túlidealizáltam. Gondolatban szívesen kanyarodom vissza hozzá, elég sokszor és már régóta így van. Voltak kapcsolataim attól, de mégis, valahogy mindig hozzá térek vissza.
Nem lesz köztünk soha semmi, teljesen esélytelen. Szeretném már végre elengedni.
Az egyetlen megoldás az idő. Nehéz dolog a felejtés,sok szenvedéssel jár,de az idő mindent megold.
Én voltam hasonló helyzetben. Nagyon magamba zárkóztam. Nekem egy barátom segített,mindig társaságában voltam.Aztán elkerültem új környzetbe,új emberek stb. és lassan azt vettem észre,hogy nem fáj.
Próbálj új ismertségeket kötni,valami hobbi stb. Próbálj minél több időt emberekkel tölteni,ne hagyd magad gondolkodni... idővel jobb lesz,kitartást!
Hú, erre a történetre nagyon kíváncsi lennék :D
Ha nem veszed vájkálásnak: viszonzott? tartjátok a kapcsolatot?
Azt tudom javasolni, hogy fogadd el magadat is, a pasast is, a szituációt is. Sokkal több értelme van, mint ördögűzést tartani, kiakadni, mint a kakukkos óra, magadra haragudni, ha visszatérsz hozzá gondolatban.
Ez nálam legjobb napokon úgy néz ki, hogy "Á, szia! Megint te? :) " és megy tovább az élet, rosszabb napokon feltekerem a hangerőt meg tejszínhabot kérek a kávémra önjutalmazéstként, hogy aznap sem írtam rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!