Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elengedni, egy "plátói szerelmet"?
Túlidealizáltam. Gondolatban szívesen kanyarodom vissza hozzá, elég sokszor és már régóta így van. Voltak kapcsolataim attól, de mégis, valahogy mindig hozzá térek vissza.
Nem lesz köztünk soha semmi, teljesen esélytelen. Szeretném már végre elengedni.
Sajnos sehogy. Erre nincs recept. Jön majd valaki egyszer, aki elfelejteti, vagy csak simán az idő oldja meg egyszer. Törölni kell mindenhonnan és akár költözni is, ha van lehetőséged.
30f
Borzalmas ez, tudom. Tudja az ember, hogy hülyeség és mégis...
Ismerkedj!
borzalmas, és totál hülyeség..:) igen.
adtak itt nekem jó tippet. kezdjek el egy hobbit és ott tudok ismerkedni.igen, lehet ezt kellene. azért vonz ennyire, mert nagyon hasonlítunk egymásra. olyan mint én, csak férfiban. nem csak szerintem..
talán ez lehet majd a megoldás a bajomra.
De hiszen te írtad, hogy túlidealizáltad.
talán nem is olyan, amilyennek gondolod.
Szerintem nőj fel és idealizálgatás helyett próbáld reálisan belátni magad előtt a helyzetet, hogy vajon miért is nem működik ez az egész, miből jutottál arra a következtetésre, hogy “soha nem lesz semmi köztetek”?
Szerintem neked az lehet a bajod, hogy valójában te sem tudod igazán hogy mi van. Talán legbelül azt érzed, hogy mégis csak lehet köztetek valami, ha ennyire összeilletek, de gyávaságból kerülöd az egészet és meg sem próbálod, talán nem is tudod igazán, hogy lenne-e esélyed vagy sem.
Gondolom ha úgy ténylegesen tisztáznád magad előtt, hogy valójában miért nem lehet semmi, ha valóban nem lehet, akkor könnyebb lenne túllépni, ha nem ilyen ellentmondásosan gondolkodnál erről.
Amíg él benned a remény, addig meg lehet próbálni, utána megbizonyosodsz róla, tényleg nincs esély erre, vagy csak te képzelted be ezt?
Igen, előző. Ebben lehet valami, hogy valahol ő még is úgy gondolja legbelül, hogy lehet ebből valami. Azért nem engedte el...
Pont ezért működött nekem is régen az, hogy álmodoztam egy ideig, aztán amikor léptem és lekoptattak, vagy megismertem jobban kiábrándultam amikor kezdeményeztem, gyorsan sikerült továbblépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!