Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem tudom elengedni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom elengedni egy mondhatni plátoi szerelmet lassan egy év után se?

Figyelt kérdés
Mindenröl amiröl beszéltünk valaha ő jut eszembe,a hóesés,a zoknik,az ajtózárás,egy zene,szóval minden...

2018. febr. 19. 16:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Pasi vagy? Miért plátói? Nem tettél semmit? Nem is tehettél?

Valószínűleg azért, mert nem jött és nem is engedsz senkit a helyébe valamiért. Feltehetőleg nem is jársz eleget társaságba, hogy ez megtörténhessen. Pedig ez csak így lehetséges.

Amúgy ismerős a dolog. Én is így vagyok kb. másfél éve. A lánynak pasija van. Nekem néha sikerül enyhíteni, ha másik lányt megismerek, vagy alakulóban van valami, de amint csalódás ér, visszatérek hozzá gondolatban, mintha az valami mentsvár lenne számomra. Szerintem ez valami önvédelmi mechanizmus lehet, de semmiképpen sem érzelmileg stabil és mentálisan egészséges dolog. :D

Írd le te is részletesebben, akár privátban is.

2018. febr. 19. 17:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen plátói szerelmem közel 4 évig....az idő, majd elmulasztja és jön egy másik :D
2018. febr. 19. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!