Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igy nem tudom elengedni, kész tények elé állitsam?
2 éve ismerkedtünk össze, együtt is voltunk, én fülig szerelmesen. Aztán problémái lettek és úgy gondolta jobb ha pihentetjük a dolgot egy darabig. Utána meg keresett,hogy szeret és hiányzom neki. És most ismét megismétlödött. Másfél hónapja. Én már mindent megéltem, hiányát, szomorúságot, bizonytalanságot, a poklot, mert úgy éreztem megéri rá várni.
Legszivesebben beszélnék vele,hogy mondjon A-t vagy B-t, de ezt ne, nem birom tovább.
Voltatok már hasonló helyzetben? Nem tudom mit csináljak.
Az az egyik dolog, hogy a kérdésed már meg van válaszolva.
A másik pedig az, hogy ( és talán ezt kellene legjobban figyelembe venned ) állandóan ezt csinálná veled. Ha valami gondja akad, visszavonulót fúj. Egy kapcsolat nem arról szól, hogy ha valamelyik félnek van valami baja, akkor eltaszítja magától a párját.
Keress egy stabil embert, aki nem ültet érzelmi hullámvasútra és nem kell mellette állandóan rettegni, hogy ugyan melyik nap mond búcsút...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!