Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ragaszkodom, hozzá ennyir, miert nem tudom elengedni?
Figyelt kérdés
Annyira szeretem,hogy az màr fàj ,ilyet meg nem csibaltam.lehet kislanykoromvan sem kaptam szeretett,de sokszor,sokhogyancsak bàntott,meg setudom elengedni.Voltak kapcsolataim,nem vagykk kapcsolat függő szépen elengedtem őket,de negmobdom őszinten azok egy kriminalis kapcsolatok voltak.Mitôl van ez,hogy ennyire ragaszkodon hozzàes ennyire szeretem,annak ellenére is ha mindigsokat piszkalt,bantott.Negy eve ismerjük egymast,esez nem keves.Ne mobdjatok,h nenjek pschiologushoz nincs pentem ra.amasik itt hagyott egyedul.es en okdjam meg egyedul amit hagyott nyomott.Az ingyenes meg nem segitett,egyedul menjek.masok vegett.akik bantottak.2018. febr. 8. 00:36
1/4 anonim válasza:
Jo ideges vagy az latszik. A kulcs szo ott van nem kaptal szeretet esetleg bantottak is lelkileg? Mennyi idos a pasas es te? Kapcsolat fuggo vagy szerintem , de szeretet kaphatsz kapcsolaton kivul is , tudom nem minde kinek van ragyogo csaladja de valami baratno feleseg azert csak van?
2/4 A kérdező kommentje:
Azok is voltak,de megrosszabbvokt semmi fiubarat se senki,nem ad nemvagyok kapcsolatfuggo amint irtam,is,szeretve es szeretve lenni.Mondtam,hogy nem szeretnek kapcsolatokbaratkozni,stb.de ökieroszakolta,stb de ez mind1 nem mind1 csak nem ezvolt a kerdes,szeretunk egyutt lenni,sokszor jovolt,hasonlo volt valamilyen szinten meg is egy húron pendultunk.szereteunk egyutt lenni,ezt szokta mondani.Neki is nehez gyerekkora voltazert.lelkitarsak is voltu k valamilyen szinten ,es azoj is vagyunkmegerzek roladolgokat,ha nspokig nem talaljozzunk.tudom mikor van bajva,tudom mikor okizz nekem fajdalnatannak ellenere ha nemmondja.Mindennap talalkoztunk.Negy ev,voltak hisszu kapcsokataim,deez nem is jaocsolat ez valamitobb.
2018. febr. 8. 01:09
3/4 anonim válasza:
Neked tobb , szamar ennyi volt. Enged ell nincs mas eselyed .
4/4 A kérdező kommentje:
Pl kicsi a mellem az is kozre jatszott.
2018. febr. 8. 02:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!