Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha úgy érzem, hogy nem biztos, hogy van jövőnk, de mégis ragaszkodom hozzá?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy így 3 év után kezdem azt érezni, hogy nekünk előrébb kellene már tartanunk. Nem tudom elképzelni, hogy akár életünk végéig működne ez az egész, nagyon sok dologban különbözünk, és bár kompromisszumokat tudunk kötni, nekem mégis hiányoznak dolgok, amiket tőle nem kapok meg, és biztos vagyok benne, hogy ezzel ő is így van, csak nem mondja meg. Nem tudom, hogy idővel hogy alakul az életünk, de kezdem azt érezni, hogy egyikünk világába sem fog igazán passzolni a másik. Csakhogy nagyon szeretem, és nem lennék képes elengedni, szeretem, hogy mellettem van, és ha vele töltöm az időmet, akkor boldog vagyok. Ilyenkor mit tehet egy ember?2017. okt. 24. 07:33
1/3 anonim válasza:
Erre itt nem tudunk érdemiben válaszolni. Beszélj a pároddal őszintén! Mik a tervek? Mi hiányzik neki és mi hiányzik neked? Ha szeretitek egymást szerintem lehet a dolgon közösen változtatni.
2/3 anonim válasza:
Nem értem ezt a zagyvaságot, amit összehordtál. Fejtsd ki, hogy miért nem tudod elképzelni vele? Mi hiányzik neked? Mert annyira általános dolgokat mondasz, hogy ebből nem derül ki semmi sem.
3/3 anonim válasza:
ezzel én is így vagyok fél év után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!