Miért érzem úgy hogy nem tudok elszakadni az exemtől és nem tudom őt elengedni ragaszkodom hozzá ennek van valami köze a horoszkóphoz?
Figyelt kérdés
Ő is és én is nyilas vagyunk. Voltak veszekedéseink..de hasonlóak is voltunk vmilyen szinten.
milyen csillagjegy-el jönnék ki jól?
2014. okt. 13. 11:33
1/3 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Igazán ez nem a horoszkópon múlik, bár asztrológusként, ha kérnél egy horoszkópot, meg tudnám mondani azt, miért van ez, illetve hogyan lépj tovább. Ahhoz, hogy lássuk milyen társ illene hozzád tudni kellene a pontos születési dátumod és helyed. Nem akarok általánosítani, de a Nyilasokhoz jól illek például az Oroszlán - szenvedély - vagy a Vízöntő - intellektualitás.
Remélem segítettem!
Üdv: Szofril
2/3 A kérdező kommentje:
ÉS a nyilashoz? Mérleg az asszcendensem. neki pedig oroszlán az.
Köszönöm! :)
2014. okt. 16. 12:28
3/3 anonim válasza:
A horoszkópnak soha semmihez nincs köze, csak ostoba babona. Az egyszerűbb emberek akarnak valamiért hinni benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!