Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ert valaki a horoszkophoz?

Ert valaki a horoszkophoz?

Figyelt kérdés

Mert en nem, de kivancsi vagyok.

Bak vagyok, nyilas aszcendenssel,asszem. A ferjem merleg, nem tudom, hogy milyen azscendens. Van egy kisfiunk, ikrek. es o is nyilas.

Ezek mit mondanak? igy egyutt milyen? egyaltalan mi az aszcendens es mire jo?

2014. ápr. 8. 22:33
 1/4 anonim ***** válasza:
azért ezt így nem lehet nézni. amúgy meg azt is vedd figyelembe, hogy ti egy család vagytok. azon belül pedig minden csillagjegynek megvan az oka, és jól ki van találva, hidd el. bármilyen is legyen a kapcsolatotok, annak úgy kell lennie...
2014. ápr. 8. 23:17
 2/4 anonim ***** válasza:
azért nem érdemes most belemélyedni a dolgokba, mert mint mondod, nem értesz hozzá. ha most leírnak 2-3 mondatot, abl te semmit nem tudsz meg, ami lényeges lenne, csak összezavar. évekig kell hogy komolyan foglalkoztasson az asztrológia, és aztán mondhatod esetleg azt, h értesz belőle valamit úgy igazán. szóval az asztrológia ne az eszközöd legyen egy cél ismeretéhez, hanem az asztrológia legyen maga a cél. és aztán esetleg lehet eszköz. ez így a te esetedben nem pálya...
2014. ápr. 8. 23:21
 3/4 anonim ***** válasza:
A horoszkop nem tudomanyag, igy nem lehet hozza "erteni". Max. butasagokat beszelni es belemagyarazni dolgokat a tortenesekbe. Ebbol kovetkeztetve, teljesen mindegy hogy ki milyen csillagjegyben szuletik es kivel hazasodik.
2014. ápr. 9. 00:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Az alapismereteket el lehet interneten sajátítani. (pl.: mi az aszcendens, stb..), de nehéz pár mondatban leírni. Jellemezni embereket főleg, mert elég összetett dolgok ezek. A pontos(abb) képhez pontosan kell ismerned a születési időt. Ha nem ismered egy asztrológus tud pontosítani.
2014. ápr. 9. 08:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!