Hogy van ez? Miért ragaszkodom ennyire a farkasokhoz (és a kutyákhoz)? Mit jelent a totemük?
Kicsi korom óta farkasbolond vagyok, a szobám a mai napig tele van különböző farkasos díszekkel, plüssökkel, műanyag figurákkal. Ha jól emlékszem minden a Balto- című mesével kezdődött, azt is egy nap 4-5× biztosan megnéztem. Még most is kedvet kapok hozzá. Régebben, amikor még PonyClubbos voltam, és olvasgattam a lovas könyveket(mert imádok olvasni) úgy éreztem, mintha cserben hagynám a farkasokat. Nem tudom, hogy miért éreztem ezt, de így volt. Nem sokkal később volt egy lovas balesetem, talán ez okból, de azóta tartózkodom a lovaktól, és eltűnt az a "cserbenhagyásos" érzés. Amikor állatkertbe mentünk képes voltam csak a farkasoknál állni, és nézni őket 1 órán keresztül.(Tovább is tudtam volna, csak anyáék ideggörcsöt kaptak már:D) Nem féltem tőlük simán benyúltam volna a rácson, de tudtam, hogy nem emberek, talán fenyegetésnek veszik,és nem szerettem volna megcsonkult kézzel hazamenni,pedig bíztam bennük. Na a kutyáktól meg abszolút nem félek. (kivéve az idegbetegektől..azok aztán tudnak harapni, és féltem a hátsó felemet) De hamar összebarátkozok minden kutyaféle élőlénnyel. Valamiért annyira kötődök hozzájuk, és ez nem halványodik már több mint 10 éve, pedig most is csak 16 vagyok :D Van valami oka ennek? Vagy simán véletlen? És mi a farkas totem jelentése?
Előre is köszönöm a válaszokat.( de az olyanoktól kíméljetek, hogy az egyik felmenőm farkas volt, vagy vérfarkas vagyok, mert biztos, hogy nem :D)
16/L
Köszönöm, épp most néztem utána. Ami nekem lejött belőle, hogy az egyensúly, és bölcsesség szimbóluma, nem harcol ok nélkül, és az ösztöneire hallgat. Hát igen.
Csak azt nem értem, hogy miért éreztem a lovas hobbijaim közben, hogy elfordulok tőlük? Pedig én is tudom, hogy nem, mégis így érzem. egy-egy hobbilovaglás után rendesen bűntudatom volt, aztán mióta nem mentem többé ló közelébe, ez elmúlt.
ha hiszel az előző életben akkor lehet hogy farkas voltál
am és is farkas akoarok lenni :D
utolsó: Igen, farkasember vagyok, és éjjelente irtom a város lakosait. légy már észnél ember :DD
Az előzőeknek: akkor rokonlelkek vagyunk :D nálatok hogy kezdődött ez az egész?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!