Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogy van ez? Miért ragaszkodom...

Hogy van ez? Miért ragaszkodom ennyire a farkasokhoz (és a kutyákhoz)? Mit jelent a totemük?

Figyelt kérdés

Kicsi korom óta farkasbolond vagyok, a szobám a mai napig tele van különböző farkasos díszekkel, plüssökkel, műanyag figurákkal. Ha jól emlékszem minden a Balto- című mesével kezdődött, azt is egy nap 4-5× biztosan megnéztem. Még most is kedvet kapok hozzá. Régebben, amikor még PonyClubbos voltam, és olvasgattam a lovas könyveket(mert imádok olvasni) úgy éreztem, mintha cserben hagynám a farkasokat. Nem tudom, hogy miért éreztem ezt, de így volt. Nem sokkal később volt egy lovas balesetem, talán ez okból, de azóta tartózkodom a lovaktól, és eltűnt az a "cserbenhagyásos" érzés. Amikor állatkertbe mentünk képes voltam csak a farkasoknál állni, és nézni őket 1 órán keresztül.(Tovább is tudtam volna, csak anyáék ideggörcsöt kaptak már:D) Nem féltem tőlük simán benyúltam volna a rácson, de tudtam, hogy nem emberek, talán fenyegetésnek veszik,és nem szerettem volna megcsonkult kézzel hazamenni,pedig bíztam bennük. Na a kutyáktól meg abszolút nem félek. (kivéve az idegbetegektől..azok aztán tudnak harapni, és féltem a hátsó felemet) De hamar összebarátkozok minden kutyaféle élőlénnyel. Valamiért annyira kötődök hozzájuk, és ez nem halványodik már több mint 10 éve, pedig most is csak 16 vagyok :D Van valami oka ennek? Vagy simán véletlen? És mi a farkas totem jelentése?

Előre is köszönöm a válaszokat.( de az olyanoktól kíméljetek, hogy az egyik felmenőm farkas volt, vagy vérfarkas vagyok, mert biztos, hogy nem :D)

16/L

#farkas #farkas totem #kötődés a farkashoz #áthatatlan kötelék
2013. szept. 25. 14:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Egyértelműen a farkas a totemállatod, valószínűleg van is egy farkas segítőd. Totemállatként én úgy tudom, hogy a farkas Tanító, de írd be a google-ba, hogy "farkas totem", és olyan hosszú leírásokat hoz ki neked, hogy csak győzd végigolvasni :) (nem is másolom be ide inkább :) )
2013. szept. 25. 15:02
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm, épp most néztem utána. Ami nekem lejött belőle, hogy az egyensúly, és bölcsesség szimbóluma, nem harcol ok nélkül, és az ösztöneire hallgat. Hát igen.

Csak azt nem értem, hogy miért éreztem a lovas hobbijaim közben, hogy elfordulok tőlük? Pedig én is tudom, hogy nem, mégis így érzem. egy-egy hobbilovaglás után rendesen bűntudatom volt, aztán mióta nem mentem többé ló közelébe, ez elmúlt.

2013. szept. 25. 15:13
 3/11 wolf4444 válasza:
én is pont ilyen vagyok ez durva én amugyfarkas akarok lenni :D
2013. szept. 26. 16:30
 4/11 anonim válasza:
én is xD
2013. szept. 27. 16:21
 5/11 anonim válasza:

ha hiszel az előző életben akkor lehet hogy farkas voltál

am és is farkas akoarok lenni :D

2013. szept. 30. 16:28
 6/11 anonim ***** válasza:
Lhetséges hogy farkasember vagy.
2013. szept. 30. 16:30
 7/11 A kérdező kommentje:

utolsó: Igen, farkasember vagyok, és éjjelente irtom a város lakosait. légy már észnél ember :DD

Az előzőeknek: akkor rokonlelkek vagyunk :D nálatok hogy kezdődött ez az egész?:)

2013. szept. 30. 16:42
 8/11 anonim ***** válasza:
Biztos. Am lehet, hogy azért nem szeretsz lovagolni, mert a ló lehet a farkas zsákmányállata , és valahogy lealacsonyítónak érzed egy alantasabb lényre rábízni magad... Az én állatom a kerecsensólyom, és én éppen így ,,tartózkodom" a tesóm hörcsögétől. :-)
2013. okt. 13. 09:31
 9/11 A kérdező kommentje:
Jééé, ez de érdekes :D Amúgy van benne valami. De tényleg, most hogy gondolkodom úgy éreztem a "baleset"nél, hogy szánt szándékkal repített le magáról a paci.. Mert vagy 15-20 bakolását ugyan kiültem, de a következőnél kicsúsztam a nyeregből, és pont egy darab betonon landoltam tarkóval. Na azóta nem merek ló közelébe menni.
2013. okt. 16. 16:53
 10/11 anonim válasza:
Attól még hogy a kutyákat\farkasokat szereted nem feltétlen az a totemed. Én is istenként tisztelem őket és szent állatokként. mégsem farkas lett a totemem(pedig nekem a farkas még család nevem is). A farkas egyikk legjobb barátja lettem, Holló =)
2014. júl. 29. 02:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.