Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogy van ez? Miért ragaszkodom...

Hogy van ez? Miért ragaszkodom ennyire a farkasokhoz (és a kutyákhoz)? Mit jelent a totemük?

Figyelt kérdés

Kicsi korom óta farkasbolond vagyok, a szobám a mai napig tele van különböző farkasos díszekkel, plüssökkel, műanyag figurákkal. Ha jól emlékszem minden a Balto- című mesével kezdődött, azt is egy nap 4-5× biztosan megnéztem. Még most is kedvet kapok hozzá. Régebben, amikor még PonyClubbos voltam, és olvasgattam a lovas könyveket(mert imádok olvasni) úgy éreztem, mintha cserben hagynám a farkasokat. Nem tudom, hogy miért éreztem ezt, de így volt. Nem sokkal később volt egy lovas balesetem, talán ez okból, de azóta tartózkodom a lovaktól, és eltűnt az a "cserbenhagyásos" érzés. Amikor állatkertbe mentünk képes voltam csak a farkasoknál állni, és nézni őket 1 órán keresztül.(Tovább is tudtam volna, csak anyáék ideggörcsöt kaptak már:D) Nem féltem tőlük simán benyúltam volna a rácson, de tudtam, hogy nem emberek, talán fenyegetésnek veszik,és nem szerettem volna megcsonkult kézzel hazamenni,pedig bíztam bennük. Na a kutyáktól meg abszolút nem félek. (kivéve az idegbetegektől..azok aztán tudnak harapni, és féltem a hátsó felemet) De hamar összebarátkozok minden kutyaféle élőlénnyel. Valamiért annyira kötődök hozzájuk, és ez nem halványodik már több mint 10 éve, pedig most is csak 16 vagyok :D Van valami oka ennek? Vagy simán véletlen? És mi a farkas totem jelentése?

Előre is köszönöm a válaszokat.( de az olyanoktól kíméljetek, hogy az egyik felmenőm farkas volt, vagy vérfarkas vagyok, mert biztos, hogy nem :D)

16/L

#farkas #farkas totem #kötődés a farkashoz #áthatatlan kötelék
2013. szept. 25. 14:51
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

óóó, csodállak :)

Honnan tudom pontosan, hogy mi az én totemem?:)

2014. szept. 18. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!