Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor volt az a pillanat, amikor rájöttetek, hogy szerelmesek vagytok valakibe? Honnan tudtátok?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 30. 20:39
31/32 anonim válasza:
Már az első találkozásnál éreztem valahogy, hogy ő más, mintha azonnal meglett volna a "klikk", vagy nem tudom... :D Azonnal szót értettük, egy hullámhosszon voltunk, és nem volt az, hogy meg kellett volna magam játszani, vagy előadni bármit. Emlékszem, hogy egy baráti sütögetésen találkoztunk először, én oda csak beugrottam egy fél órára, aztán hajnal 3-ig ott ültünk, és beszélgettünk, fröccsöztünk... :) Másnap kb vártam, hogy ír-e, de legnagyobb meglepetésemre felhívott, hogy nincs-e kedvem találkozni vele, és emlékszem, hogy ahogy letette a telefont, én elkezdtem ugrálni, mint egy kis 15 éves. Fura, de tényleg olyan szerelem első látásra dolog volt ez nálunk.
32/32 anonim válasza:
Egy téli késő délután randiztunk, sötét volt már az utcai lámpa fénye világított. Csókolóztunk és egyszer csak egymásra néztünk. Az a pár másodperc olyan volt, mintha egyszerre ugyanazt gondoltuk volna. Ez ilyen kicsit közhelyes, megmagyarázhatatlan érzés volt. Abban a pillanatban tudtam, hogy szeretem és szerintem valahogy ezt oda-vissza sugároztuk egymásnak. Ezután kellett még egy kis idő, míg ki is mertük mondani, de az a pillanat mindkettőnknek nagyon meghatározó volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!