Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem egy pillanat műve vagy idővel lesznek a lányok szerelmesek?
Összejöttem egy lánnyal (20) és szeretném tudni, hogy csak kedvel vagy szeret vagy szerelmes-e. Lehetséges, hogy szeret és a szerelem később alakul ki?
Valahol azt olvastam, hogy a szerelem egy tized másodperc alatt alakul ki. Lehetséges, hogy úgy is és idővel is?
Lányok Ti hogy vagytok evvel??
Egyébként erre én is kíváncsi vagyok, hogy a lányoknál ezek hogyan alakulnak ki!
Üdv: egy sorstárs :)
Én a mostani párom iránt kb 1 hónap járás után éreztem szerelmet. Addig csak szimplán kedveltem. Nekem kellett idő a komolyabb érzésekhez.
22 L
Létezik lányoknál "szerelem első látásra"? Vagy talán mindenkinél idő kell hozzá?
Köszönöm
Nálam idő kell a szerelem kialakulásához. Igazából nem is értem, hogy lehet valaki szerelmes olyanba, akit nem is ismer. Max. ha első pillanattól érez valamit, akkor fellángolás lehet.
Volt már olyan, hogy megláttam egy ismeretlen férfit az utcán és szószerint megdobbant a szívem és felgyorsult a légzésem. Azt sem tudtam mi van velem. :D De ez összesen csak 2-szer fordult elő velem az évek alatt. Máig nem értem. :D De ez biztos nem a szerelem volt.
25/N
#8-nak:
Hát én nagyon kedveltem őt, de azt hiszem, hogy ő is engem mielőtt "összejöttünk". Aztán ez csak erősödött nálam és szerintem nála is. De azért kíváncsivagyok rá. nem akarom faggatni, ha magától nem mondja... csak finoman kérdezgetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!