Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, ti is tudtok szerelmesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti is tudtok szerelmesek lenni?

Figyelt kérdés

Nem volt még sok kapcsolatom de eddig mindegyik hatalmas pofáraesés volt számomra,mindig csúnyán átvertek...már egy ideje van barátom,de egyszerűen már.nem tud elhinni hogy szerelmes belém,a régi csalódások miatt.

Ti tudtok tényleg,igazán szeretni?

Oké,megnéztek más lányokat,de az az egy tényleg a legfontosabb? És nem csak mondjátok?

2014. ápr. 28. 18:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hogyne tudnánk csak meg kell hozzá komolyodni....f26
2014. ápr. 28. 18:33
 2/11 anonim ***** válasza:
A lányok tudnak szerelmesek lenni?!
 3/11 anonim ***** válasza:
mi biztos nem
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha olyat fogtál ki, akkor tud igazán szeretni. Az izmos macsók, akik megkaphatnak bárkit nem biztos, hogy igazán fog szeretni...
 5/11 anonim ***** válasza:
Igen, tudok szerelmes lenni. De ahhoz nem a "legfelsők" között kell keresni... Nem kéne ekkora elvárás. Természetesen ez oda-vissza.
2014. ápr. 28. 18:36
 6/11 anonim ***** válasza:

A fiúk is emberek, ők is érző lények!

Egyébként lehet, hogy Náluk többségben vannak a "nézelődők" (vagy legalábbis akik be merik vallani), de a lányok között is vannak hasonlók...nincs abban semmi rossz...lehet, hogy átfut az agyukon, hogy hű de megdugnák, de attól még szerethetnek szerelemmel egy bizonyos személyt. (Mondjuk átérezni nem tudom, mert én egyszerre csak egy férfire tudok úgy nézni, de attól még el tudom képzelni, hogy vannak, akik kicsit másként működnek...)

2014. ápr. 28. 18:37
 7/11 anonim ***** válasza:
5. vagyok, nem ártana a realitás talaján megmaradni. Így jobban hangzik :)
2014. ápr. 28. 18:38
 8/11 anonim ***** válasza:
Már miért ne tudnánk... ?:)
2014. ápr. 28. 18:39
 9/11 anonim ***** válasza:
Tudunk,bár ne tudnánk.
2014. ápr. 28. 18:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. ápr. 28. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!