Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti általánosságban szerelmesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti általánosságban szerelmesek vagytok a partnereitekbe vagy csak szempontok szerint szeretitek?

Figyelt kérdés
gondolok itt arra hogy megfelelő külső(nőknél:mellméret,alak)(férfiaknál:izomzat ,helyesség),tehát hogy azt tartsátok e fontosnak hogy a környezetek is elismerje az illetőt vagy csak elég ha ti látjátok benne a szépet?

2014. ápr. 22. 20:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Én általánosságban szerelmes vagyok a páromba, és eszem ágában sincs az alapján párt választani, hogy másoknak mi tetszik. Nekem kell tetszenie, és senki véleménye nem érdekel. Én elismerem őt, mint férfit, mint embert, külső és belső tulajdonságai alapján is. Nem az izomzata és a helyessége számít - bár mivel szeretem őt, így számomra ő a leghelyesebb férfi mind közül.
2014. ápr. 22. 20:17
 2/4 ASOT ***** válasza:

Elég ha én látom szépnek, pontosabban nem kell őt szépnek látnom nem másnak.

Ha csak a seggébe vagy mellébe szeretek bele akkor az csak egy "nincs ló jó a szamár" is kapcsolat.

2014. ápr. 22. 20:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Szempontok szerint? A szerelem nem ilyen.
2014. ápr. 22. 21:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Általánosságban szeretem a férjem, azért amilyen úgy egészben:) a személyiségétől kezdve addig hogy gyönyörű barna a szeme, és elég magas az én ízlésemnek.

Rengeteg apró dolgot ki lehetne emelni, de nem fogom mert végtelen a lista.

Annyi a lényeg, hogy én helyesnek tartom, vonzódom hozzá (megvan a kémia) szeretem, és kész. Magasról leszarom, hogy más nőnek tetszik e. Amúgy páran mondták már hogy jó pasi:) erre max egy mosollyal reagálok, vagy megköszönöm az ő nevében is, de semmi több.

2014. ápr. 23. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!