Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni? Szerintetek is bunkóság volt ez?
A legjobb barátom egy meleg srác. Valójában sokáig nem is tudtam róla, mert nem merte elmondani így nem rég tudtam meg. Ettől persze bennem nem változott semmi sem.
A barátomnak elmeseltem s felvetettem hogy bemutatom neki majd. Mire ő felnevetetz és elviccelte hogy jajj ő nem fog melegekkel találkozni..
Engem ezzel annyira megbantott. Jogosan haragudtam meg?
Nagyon sértő volt én úgy érzem. Meg hát a barátai között nekem is van olyan aki nem szimpatikus de mégsem mondok ilyet.
Információ elhallgatása? Úristen kinek képzeled te magad. Egy kérdést tettem fel nem azt hogy vajon miért van így vagy úgy.
Uramisten. Le is lépek erről a fórumról mert ez már szánalmas. Jó szórakozást ahhoz hogy másokat kioktass.
#15 Jobb is, eleve egyik hozzászólásod üti a másikat. Hol azt írod hogy te vetetted fel a találkozót, hol meg azt, hogy a barátod. Ha majd egyszer képes vagy elmondani mindenféle mellébeszélés nélkül hogy mire vagy kiváncsi, akkor várunk vissza.
Mert jelenleg úgy tűnik, hogy az, hogy megtudtad hogy a barátod meleg, és hogy be akarod mutatni a pasidnak, ez rohadtul összefügg. Szóval a pasid helyében én sem érteném hogy konkrétan miért is kell találkoznom vele, miért kell tudnom a nemi identitásáról, meg hogy Mi a phaszt képzelsz magadról egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!