Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szerelmes vagyok egy nőbe, de esélyünk nincs most találkozni akkor bunkóság ha FB-n írom le neki?
1. Kiröhögnék egy olyan embert, aki nem a párom, nem ismer igazán, nem töltöttünk együtt x időt, mégis azt mondja, hogy szerelmes. Nekem ez kb egy szinten van azzal, mikor a kamaszlányok teleposzterezik a szobájukat valami énekes fotóival, mert hogy ők "szerelmesek" belé.
2. Ez nem facebook-chat téma. Oké, ha már kapcsolatban vagyunk, és chatelünk, akkor nyilván belefér a "szeretlek", de elsőre ott közölni? Háááááát..... Ez is elég kamaszlányos nekem.
Szóval ha tini csaj vagy, akkor hajrá, máskülönben szerintem hanyagold.
"Ha szerelmes vagyok egy nőbe, de esélyünk nincs most találkozni akkor bunkóság ha FB-n írom le neki?"
Csak akkor írj neki, ha már lesz esélyetek találkozni!
Pont nem olyan rég kérdeztem meg személyesen nőket erről. Azt hogy Facebookon ráírjak a kiszemeltre rögtön leszavazták!
Végül azt mondták legtöbben hogy hívjam fel az illetőt (nem sms!).
Volt aki azt is mondta hogy keressem meg a munkahelyén, vagy vàrjam meg amíg végez és személyesen hívjam el egy randira.
Szóval Facebook nagyon rossz ötlet. Egyébként akit én elhívtam később elmondta hogy rengeteg férfi ír így rá Facebookon és automatikusan tiltja őket! Szóval ha valóban komolyan gondolod, személyesen vagy telefonon keresd meg és hívd el egy randira, de csak ennyi többet ne mondj ,nehogy szerelmet vallj neki! Mert megijed.
Mit mondhatnék neki ha eljön velem valahova? Megijeszteni nem akarom,hogy rögtön elmondom neki,hogy bele szerettem.
pl: Van valami amit elszeretnék mondani már régóta.Sokkal többet érzek irántad mint barátság.Régebben mikor láttalak minden megmaradt bennem.Emlékszek a ruhájára az illatára mindenre.Állandóan csak rá gondolom este amikor lefekszek ő az utolsó gondolatom és reggel ő az első.Szeretném többször látni.Vele lenni.Nekem tényleg ő a NŐ! vagy ez már nyálas vagy még elviselhető?
Mindenképp jobb ott leírni, mint se szóban se írásban, sehol.
A legjobb az lenne ha találkoznátok kettesben valahol, de ha nem jön össze, akkor jó a net is. A mai világban ez természetes hogy a neten levelezünk.
Szerintem vállalhatóha ennyit elmondassz neki, legalább egyértelmű lesz. Hajrá! :)
Figyelj én annak tartom. Amúgy is nagyra értékelem az őszinteséget. Örülnék neki ha valaki lenne ennyire bátor...
De lehet mindannyian másképp vélekedünk erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!