Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha szerelmes vagyok egy nőbe,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szerelmes vagyok egy nőbe, de esélyünk nincs most találkozni akkor bunkóság ha FB-n írom le neki?

Figyelt kérdés
2018. jan. 2. 12:51
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Élőbe hitelesebb és fontosabb többet jelent mintha telefonba vagy FB-n írnám le neki.Bízok benne,hogy ráér.Elhívom és elmondom neki.
2018. jan. 5. 16:02
 12/20 anonim ***** válasza:
Ha te is szimpatikus vagy neki akkor a FB-on is nagyon fog örülni, de így van élőben négyszemközt egészen más...
2018. jan. 5. 16:37
 13/20 anonim ***** válasza:
Miért nem tudtok találkozni?
2018. jan. 5. 18:08
 14/20 A kérdező kommentje:

egyetemre jár+dolgozik naponta 8-10órát és most indul neki a szakmai gyakorlata.

Viszont lehet eljönne velem ha nem FB-on írnék neki hanem felhívnám. De már sokszor írtam neki FB-on és mondta,hogy nem ér rá.Viszont mégse akarom neki leírni hanem személyesen akarom.Viszont ha arra várok,hogy személyesen találkozzunk attól félek,hogy lesz valakije....

2018. jan. 5. 18:13
 15/20 anonim ***** válasza:
Értem. Akkor inkább próbáld meg úgy elhívni, hogy felhívod. Addig meg nem kell neki írni semmi ilyet. Nem tudom, hogy hogy áll hozzád, lehet csak le akar-e rázni.
2018. jan. 5. 18:18
 16/20 A kérdező kommentje:
Mindig is jóba voltunk.Soha nem volt velem bunkó.Aranyos volt mindig.Decemberben minden nap beszélgettünk.Soha nem rázott le.Írta nem olyan rég is,hogy hányas lett a beadandója.Ha felhívom és nem jön el és megkérdezi,hogy mit akarok akkor max elmondom neki telefonba,vagy leírom neki FB-on.Ha nem érdeklem akkor kiderül,hogy mi a szitu.Csak rettenetesen félek,hogy nem jön össze.
2018. jan. 5. 18:23
 17/20 anonim válasza:
Ird meg légyszi majd hogy mi lett a vége! Mert érdekelne! Köszi! Reni
2018. jan. 8. 05:09
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem tudom lehet én vagyok kissé kattant de szerintem írj neki levelet. ;) Az van eléggé személyes, hogy elbírjon egy "szerelmes vagyok"-ot, mégsem kell menni sehova és nincs az sem, hogy megijed és ott helyben elutasít.

20/F

2018. jan. 9. 12:31
 19/20 bulo22 válasza:
Írd neki azt,hogy:"-Hogy kell írni teccel vagy tetszel ? -Tetszel -Te is nekem :)
2018. márc. 6. 16:41
 20/20 anonim ***** válasza:

Én pl épp az ilyen humorheroldok miatt szoktam az ilyesmi kérdésekre szigorúan idézőjelben válaszolni :DD

Kérdező, mi újság azóta?

2018. márc. 6. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!