Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van egy nő akibe beleszerettem, de esélyünk nincs most találkozni a munka és a suli miatt akkor bunkóság FB-n közölni vele, hogy, hogy érzek iránta?
Miért? Jobb lesz tőle? Megnyugszik a pici lelkecskéd?
Nem láthatod a reakcióját, nem eshettek egymásnak utána, egyébként meg a legtöbben utálják a nyáladzást.
Engedd el ezt a témát a saját érdekedben.
Élőben sincs sok értelme konkrétan elmondani neki, facebookon nettó hülyeség. Utána sem lesz jobb, csak "beégeted" magad :)
Hogy tudtál beleszeretni, ha nincs esélyetek találkozni a munka és a suli miatt?
Találd meg a módját a személyes közlésnek. FB szerintem nagyon személytelen. Ha velem így közölnék, biztos nem venném komolyan...de hát ezt helyzete válogatja.
Én ha annyira szeretném az illetőt a következő alkalommal amikor találkoznék vele, akkor mondanám el neki személyesen hogy nagyon megkedveltem és szeretném jobban megismerni. Elmondanám neki négyszemközt, hogy szeretnék vele több időt eltölteni.
De ha nem bírod kivárni (azt a nem tudom mennyi időt amikor újra találkozhattok) akkor írhatsz neki,de próbáld kerülni a nyálas dumát. Mondd el neki őszintén, hogy hiányolod és alig várod hogy újra láthasd és szeretnél elmondani neki valamit... Ezzel még fel is csigázod az érdeklődését, csak azon fog kattogni az agya, hogy mit is akarhat tőle ez a fickó! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!