Miert ilyen allati hülyék az ugyfelek?
Látszik, hogy Erste bankban dolgozol, írni sem tudsz.
Sajnos nekem is ott vannak számláim, úgyhogy az évek során megtapasztalhattam, hogy az Erste bankokban dolgozik a világ söpredéke. Egyedül a Westend fiókban vannak normális emberek, a többi helyen fogalmatlan, nyomorult, teljesen idióta alakok üldögélnek. Ebben a városban, ahol lakom, 3 tyúk van, az egyik már legalább 3 éve ott van, de fogalma sincs semmiről, mindent a kolléganőitől kérdez. Szőke, jól néz ki, nyilván dugja valaki és azért van ott, de inkább tartaná el és ülne otthon, kevesebb kárt okozna. Inkább utazok 50 km-t Pestre, mint hogy ezekkel a fogyatékosokkal kelljen csevegnem. A pesti fiókok sem jobbak. Volt egy faszi, aki 3 óra hosszán keresztül nyitott meg egy sima bankszámlát. Egy pénzfelvétel félóráig tartott nála. Tudom, mert figyeltem az órámat, és még szerencsém is volt, mert az előttem sorban álló 3 ember kínjában lelépett. És még tudnék mesélni a nagyon okos Erste bankosokról. Magas pozícióban dolgozik ott egy volt osztálytársam. A csaj totál hülye volt, kb. hármas tanuló volt mindig, azt is úgy, hogy mindent bemagolt és mondta vissza mint egy papagáj, vagy magnő, akárhol leállítottad a mondat közepén, ugyanonnan folytatta tovább, de egy kukkot-mukkot nem értett belőle...Kész röhej, hogy kik dolgoznak az Ersténél, úgyhogy igen, te vagy érzékeny gyökér, mi ügyfelek jobbára kiugrunk az ablakon tőletek, csak végső esetben megyek be fiókba, amúgy netbank!!!
Előző,dolgoznak az Erste bankban is normális emberek.A többi bankban is elég sok normális és tanult ember van.
Azért látszik rajtad is,hogy mennyire okos vagy :D
Csak mert te találkozol pár tyúkkal meg volt egy ismerősöd,már hülyék dolgoznak azon a helyen :D Kész röhej...
Egyébként nem vagy érzékeny gyökér.Tényleg vannak bunkó és gusztustalan ügyfelek is.Nem tudsz velük mit csinálni.
Visszavonom.
Nem az előzőnek,hanem a #4 válaszolónak szól.
Ennyire nem figyelnek a népek??
Akkor azt se mondhatom : csak szórakozottak... Mert ez már nem az.
Dühös, ingerült, nem csodálkozok a helyesírási hibákon.
Megsúgom, sima más munkahelyen is van hogy vizelet szaga van a kollégának.
Pedig még le is fürödhet, ha baleset éri netán.
Márpedig MINDEN bankban ezt tapasztalom. Voltam már egypár fiókban, elhiheted. Csak néhány kiragadott példát írtam. És nem különösebben érdekel, ha pár gyökér itt kételkedik. Ha te hülye vagy, az a te bajod, attól még nekem igazam van. Annak meg nem sok köze van a telefon billentyűzetéhez, hogy tele van a szöveg egybeírás-különírás hibával, az "én" szót nagy betűvel írja (a legbunkóbb parasztok ismertetőjegye, ékezetet lusta rakni, de az ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉN az bakker nagybetű).
Nyomoult, örülj, hogy felvettek oda, mert máshova ilyen síkhülyék nem kellenek! Örülj a protekciódnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!