Állati kérdés! Nők, nektek melyik pasi jönne be ezek közül?
A kutyás
Nem írom meg,hogy miért :)
kutyás, imádom a kutyákat (meg persze a macskákat is, de a kutyákat jobban)
egyébként a páromnak macskája van, nekem meg kutyám, szóval jó párt alkotunk :D
Öh... ez alapján nem tudok választani, de azt kizártnak tartom, hogy amúgy ugyan olyanok. Klónok ezek a pasik, vagy mi?
Én special a kutyákat jobban szeretem, de nagyon nem bírom a "harcikutyázást". Kikophatna már a nyelvből ez a hülyeség. Na ha ő így írná le, az nem lenne szimpatikus. Amerikai pitbull? Stafford? Milyen fajta? Mert a harcikutya az nekem a fajta nélküli nagydarab keverék, amit Orsós Rikárdó meg Kalányos Dzsulián harcoltat, ha elfogyott a segílyke.
Ha látszólag jól nevelt, az nem harcikutya. Legfeljebb olyan kutya, amilyen fajtát régen a primitv barmok egymásra (vagy más állatra) usztottak.
Én a kutyásat ismerném meg, mert jobban szeretem a kutyákat. De tulajdonképpen a macskát meg az egyéb ellen sincs semmi kifogásom, azokat is imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!