Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni? Szerintetek is bunkóság volt ez?
A legjobb barátom egy meleg srác. Valójában sokáig nem is tudtam róla, mert nem merte elmondani így nem rég tudtam meg. Ettől persze bennem nem változott semmi sem.
A barátomnak elmeseltem s felvetettem hogy bemutatom neki majd. Mire ő felnevetetz és elviccelte hogy jajj ő nem fog melegekkel találkozni..
Engem ezzel annyira megbantott. Jogosan haragudtam meg?
Nagyon sértő volt én úgy érzem. Meg hát a barátai között nekem is van olyan aki nem szimpatikus de mégsem mondok ilyet.
"nem merte elmondani így nem rég tudtam meg. "
Nem merte elmondani, erre te kikürtölöd? Nem szép dolog.
Ez bunkóság. Nekem is vannak meleg haverjaim, de egyébként nem igazán érdekel, hogy melyik nemhez vonzódnak az emberek.
A barátod elég homofób lehet. Mivel nekem úgy tűnik, hogy a meleg haverod iránt semmi sem változott, amint kiderült, hogy meleg, nekem úgy tűnik, hogy neked jó az értékrended. De ha valaki benyög egy olyat, hogy ő meleg emberrel nem fog találkozni... Hát, én elgondolkoznék azon, hogy mennyire közös az értékrendünk.
Hát gratulálni tudok itt mindenkinek aki mindjárt a kérdezőt savazza. Akkor felvilagositok mindenkit hogy a meleg barátom mondta hogy nyugodtan mondjam el neki! Mert nem akar többet titkolozni és felvallalja.
Megint olyanon lovagoltok amit nem kérdeztem mint itt általában a nagy többség.
S azért nem találkoztunk mert ő sokat van külföldön évente egy vagy két alkalommal találkozunk. De most jönne haza és felvetette a találkozót. Amin szívesen bemutattam volna a páromat neki.
Annak aki érdembenxtudott válaszolni annak köszönöm a maradék meg elmehet ahova gondolom. Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!