Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért jön be a nőknek az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jön be a nőknek az, hogy kissé bunkó vagyok velük?

Figyelt kérdés

Bunkó alatt azt értem, hogy szeretek beszólogatni, csipkelődni és ezekből a flörtölés következik, ahol szintén szeretek oda oda szurkálni.

Ezalatt nem azt értem, hogy megbántanék bárkit is, hanem humorosabbra fogom a történetet. Ezáltal a komoly dolgokról való beszélgetés közben is képes vagyok komolytalanná tenni a beszélgetést.

Ezt azért mondtam el, mert 2 nő is jelezte a héten egymástól függetlenül és egymásról nem is tudván, hogy többre vágyna velem annál, minthogy csak beszélgetünk. A volt barátnőm is ezt szerette bennem, illetve mellette is jelezték, hogy őket érdemelném az akkori kapcsolatom helyett.

Amikor azt mondják a nők, hogy szimpatizál az olyan férfiakkal akik nem unalmasak erre gondolnak?

2019. jan. 19. 19:41
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
64%
Ez annyira gagyi hogy ezt még te sem hiszed el..
2019. jan. 19. 22:07
 22/30 anonim ***** válasza:
73%
#10 Egyáltalán nem humoros, de még csak bunkónak se mondanám, annyira erőltetett, már már én éreztem kellemetlenül magamat, miközben olvastam. Te 3 tulajdonságot is felsoroltal a kérdesedben, a bunkót, a csipkelődőt es a "nem unalmasat", ami szerinted ugyanazt jelenti, de valójában te egyikbe se illesz bele. Rád inkább a görcsösen erölködőt és a gázt hasznalnam, és az első ilyen próbálkozásodnal faképnél hagynalak. A kedves hölgyeket, akik meg elmondásod szerint vevők voltak erre a stílusra, kérlek ne említsd egy lapon velünk nőkkel.
2019. jan. 19. 22:42
 23/30 anonim ***** válasza:
26%

jól nézel ki + bunkó vagy = menő, határozott, alfa

rosszul nézel ki + bunkó vagy = mocskos, szemét állat

2019. jan. 20. 00:47
 24/30 anonim ***** válasza:
83%

Első szabály: gyakoris pasik kb.95 százaléka kiábrándult, begyepesedett, csőlátású lúzer.

A csipkelődés jó dolog, de azért nem mindenkinél ugyanott húzódik az a bizonyos határ, úgyhogy csak finoman.

Az értelmes nők általában többre értékelik az intellektust és a hasonló humorérzéket, mint a külsőt.

2019. jan. 20. 01:30
 25/30 anonim ***** válasza:
40%

A humor az elony. A prostinak nezos duma az inkabb sertes kategoria. Azert a vicc hatarat jobban ismerd meg.

A tobbi szoveg az vicces ,nem serto. A konoly temakrol beszelgeto fiuk unalmasak,dem tudok ugy kilapcsolodni. Ha komolyan beszelgetek,akkor kb ugy erzem magam,mintha dolgoznom kene. Faraszto.

N/36

2019. jan. 20. 01:34
 26/30 anonim ***** válasza:
76%

Mert neked is üresfejű libákra van igényed,akivel villoghatnál.

Legalábbis a 10-es komment alapján van egy olyan érzésem, hogy nem a Semmelweiss kampuszán hangzottak el ezek a gyöngyszemek.

2019. jan. 20. 02:17
 27/30 anonim ***** válasza:
65%

Ez nekem se jönne be. A nőiségükben sérted meg ezeket a nőket, nem is kicsit. Gondolom, otthon ezt látták, és arra van beprogramozva az agyuk, hogy az igazi férfi kőbunkó. Remélem, az a nō nem ment veled haza taxival.

Mindenesetre én csípem a humort, azt is, ha flörtölve ugratnak, de az ilyen beszólogatások után én inkább kerülném a társaságodat, mert nekem túlmegy egy határon.

2019. jan. 20. 03:07
 28/30 anonim ***** válasza:
41%

Nekem bejön, mint kiderült azért, mert a szüleim is igy viselkedtek velem, minden beszólás után kedvesek voltak..

Sajnos erről nem tehet senki, mi jön be neki.

Szerintem is suttyók a csajok, én ilyenkor visszavágok. pl “mintha neked lenne fogalmad arról, hogy kell kiöltözni”

Nekem az agresszivitás ugrik be az ütögetésről, a bemutatás pedig nagyon alja dolog.

2019. jan. 20. 07:35
 29/30 anonim ***** válasza:
32%

"Első szabály: gyakoris pasik kb.95 százaléka kiábrándult, begyepesedett, csőlátású lúzer."

Nem.

"Első szabály: gyakoris nők kb 95 százaléka képmutató, a semmire beképzelt pitscha."

Jöttök itt h ez bunkóság meg nem vicces. Persze ha egy kigyúrt alfahím k...z le titeket akk bemagyarázzátok hogy ez milyen vicces és magabiztos. Csak azok sipákolnak itt akiket eddig nem alfahímek hanem béták szólítottak le ilyen szöveggel.

2019. jan. 20. 08:56
 30/30 anonim válasza:
48%

Hiába vagyok nő, nem tudom neked megmondani az okát, de be kell látnom, hogy ösztönösen azok jönnek be, akik csipkelődnek, nem pedig, akik egyből leborulnak a lábaim elé.

Nem tudom, talán a nőkben is benne van az, hogy meglegyen a "zsákmány" "megszerzési folyamata", és ne csak az ölünkbe hulljon, mert ettől nyilván elérhetetlenebbnek tűnik a férfi.

Persze az se jó, ha ezt túlzásba viszik, de szerintem nagyon jó az, ha ilyen oltogatós, mégis gyengéd két ember közt a kapcsolat.

2019. jan. 20. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!