Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jön be a nőknek az, hogy kissé bunkó vagyok velük?
Bunkó alatt azt értem, hogy szeretek beszólogatni, csipkelődni és ezekből a flörtölés következik, ahol szintén szeretek oda oda szurkálni.
Ezalatt nem azt értem, hogy megbántanék bárkit is, hanem humorosabbra fogom a történetet. Ezáltal a komoly dolgokról való beszélgetés közben is képes vagyok komolytalanná tenni a beszélgetést.
Ezt azért mondtam el, mert 2 nő is jelezte a héten egymástól függetlenül és egymásról nem is tudván, hogy többre vágyna velem annál, minthogy csak beszélgetünk. A volt barátnőm is ezt szerette bennem, illetve mellette is jelezték, hogy őket érdemelném az akkori kapcsolatom helyett.
Amikor azt mondják a nők, hogy szimpatizál az olyan férfiakkal akik nem unalmasak erre gondolnak?
Írjál már pár példát mester hogy tanuljunk tőled..
Hátha.. :) :D
Mondja a hölgy:
“Régen sokáig voltam szingli, nem találtam meg az igazit”
Mire én:
“A régi képeid alapján nem is csodálom, hogy szingli voltál”
Mosolyogva a mellkasomra ütött egyett és mondta: köc*ög vagy :D
Másik...
Kérdezem a csajt egy beülős kis pub helyen, hogy merre megy ma este?
Mondja, hogy mennek bulizni a barátnőivel.
Erre mondtam neki, hogy aki bulizni megy az ki szokott ám öltözni...
Erre egy középső ujj mutatás volt a reakció :D
Ez egy szórakozóhelyen:
Kérdezem a csajt, hogy 7500 forintért le fekszik-e velem?
Erre azt mondja összetévesztem őt valakivel...
Mire mondtam, hogy 5000 a taxi nekem hazáig meg utána rendelnék az éjjeliből még kaját. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!