Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell a nőknek? Aki szereti, az nem kell neki, de sír a szája, mert egy kigyúrt szépfiú "megcsalta", "kihasználta", "csak arra kellett neki". Akkor mégis mi kell nektek?
De ügyesen tudsz másolni...
Remélem majd, ha te hallgatod a másik oldalról, hogy a Gizike de egy fullos nő, pár hét után még sírnak a válladon, ugyan ilyen vicces lesz, és értékeled a humorod.
Én ugyan nem törtöltettem semmit...
Az kell neki, akihez tud vonzódni. De ez a férfiakra is igaz.
Attól nem kell hasra esni, hogy valaki szeret valakit. Közben millió dologból kiderülhet, hogy menekülnének egymástól...
7+
Multkor is írtam ki egy sorozat címét, ahol a főszereplő maga a megtestesült nagybetűs férfi, lelkileg, fizikailag stb. Szerinted? Törölték. Pedig csak mintának szántam az olyan fazonoknak, mint te is, akik nem értik mi kell egy nőnek. 12 részes sorozat-tehát nem egy hűde hosszú valami. Az első 1,5 rész az uncsi, onnantól viszont pörög. Ráadásul mint később kiderült, attól olyan különleges, hogy valódi érzelmekkel tarkított a produkció, és nem csak megrendezett.
Neked is: Oh my Venus, magyar feliratot tudsz rátenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!