Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi kell a nőknek? Aki szereti,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kell a nőknek? Aki szereti, az nem kell neki, de sír a szája, mert egy kigyúrt szépfiú "megcsalta", "kihasználta", "csak arra kellett neki". Akkor mégis mi kell nektek?

Figyelt kérdés
2018. aug. 5. 10:07
 1/8 anonim ***** válasza:
62%
Miért ír ki kérdést valaki, ha teljesen normális válaszokat sem tud fogadni és törölteti?xD
2018. aug. 5. 10:12
 2/8 anonim ***** válasza:
53%

De ügyesen tudsz másolni...

Remélem majd, ha te hallgatod a másik oldalról, hogy a Gizike de egy fullos nő, pár hét után még sírnak a válladon, ugyan ilyen vicces lesz, és értékeled a humorod.

2018. aug. 5. 10:12
 3/8 A kérdező kommentje:

Én ugyan nem törtöltettem semmit...

2018. aug. 5. 10:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Kigyurt szépfiú aki nem csal meg és nem arra használ :)
2018. aug. 5. 10:22
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Az kell neki, akihez tud vonzódni. De ez a férfiakra is igaz.

Attól nem kell hasra esni, hogy valaki szeret valakit. Közben millió dologból kiderülhet, hogy menekülnének egymástól...

2018. aug. 5. 10:22
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Maguk sem tudják mi kell, de az nagyon kell!
2018. aug. 5. 10:46
 7/8 anonim ***** válasza:

7+

Multkor is írtam ki egy sorozat címét, ahol a főszereplő maga a megtestesült nagybetűs férfi, lelkileg, fizikailag stb. Szerinted? Törölték. Pedig csak mintának szántam az olyan fazonoknak, mint te is, akik nem értik mi kell egy nőnek. 12 részes sorozat-tehát nem egy hűde hosszú valami. Az első 1,5 rész az uncsi, onnantól viszont pörög. Ráadásul mint később kiderült, attól olyan különleges, hogy valódi érzelmekkel tarkított a produkció, és nem csak megrendezett.

Neked is: Oh my Venus, magyar feliratot tudsz rátenni.

2018. aug. 5. 12:04
 8/8 anonim ***** válasza:
8+ Jah, és a fazon nem is igazán jóképű, de férfi a talpán.
2018. aug. 5. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!