Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jönnek be 25 vagy a feletti nőknek nála fiatalabb srácok?
😂 pont erről akartam kitenni egy kérdést a napokban hogy más idősebb nőknek is bejönnek e a fiatalabb fiúk! Én 24 vagyok de azon kaptam magam, hogy egy csomó ilyen 16-18 éves srác bejön és de olyan szinten hogy, eltudnák vele képzelni egy s mást, csak aztán eszembe jutott amit felettem is írnak, hogy én igazából már gyerekre, családra, biztonságra vágyom amit egy ilyen kissrác nem hiszem hogy jó ötletnek tartana. A vicc az amúgy hogy 14 éves koromtól 17 éves koromig egy nálam 10 évvel idősebb fiúval voltam, most meg itt nyáladzok a fiatalabb srácokra.
24N
nyilván vannak kivételek mind2 oldalon.
ha egy 21 éves srác pl dolgozikés családra vágyik már akkor akár simán össze is jöhettek.
elvből elvetni azért túlzás szerintem , előbb legyen ismerkedés.
Túlnyomórészt neten ismerkedtem (kialakult baráti köröm van, bulizni meg nem járok), szóval elején kiderült.
Azóta már volt olyan, akit idősebbnek hittem, erre velem egyidős, meg olyan is, akiről nem tudtam elsőre, hogy ilyen sokkal fiatalabb, de így jóval harminc fölött már nem annyira számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!