Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt ki találta ki, hogy a 30-as pasik nagy része bejön a fiatalabb 24 alatti nőknek?
De legalább nem szűzen halsz meg. Vannak emlékeid...
Próbálj meg örülni annak amit kaptál. Van akinek még ennyi se jut az életből.
Ez bennem is sokszor felmerült, a legtöbb lány ismerősöm attól is elborzad, ha pár évvel idősebb férfi udvarol nekik. Persze nem kizárt, hogy van aki az idősekre bukik, de összességében a huszonéves lányoknál azt látom, hogy a huszonéves fiúkat keresik. Tudom, hogy kb mindenki mást állít, de akkor se látok erre példát.
Amúgy csak mellékesen miért nem keresel veled egyidős barátnőt?
Hogy ki találta ki nem tudom,de vannak igen vonzó 30-on túliak.
Nekem már régóta tetszik egy, és 33 éves.
Én meg 24.
Nyilván, nekem ezzel nincs is bajom, de úgy tűnik, te ennek tulajdonítod azt, hogy már nem jössz be a 24 éveseknek. Randizz akkor korodbéliekkel, vagy ők nem elég jók? Ebben az esetben nem sok jogod van megmondani, mibe kellene a nőknek belekötniük.
Társadalmilag egyébként is sokkal elfogadottabba férfiak öregedése, mint a nőké, rendszerint mindenki a nőket cs-szteti, hogy megöregszenek, nem lesznek elég szépek, meg hát öregszik a méhük is. Úgyhogy szerintem te még ugyancsak a könnyebb utat járod. Párt meg majd találsz magadnak, nem kell ezen erőlködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!