Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezt ki találta ki, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt ki találta ki, hogy a 30-as pasik nagy része bejön a fiatalabb 24 alatti nőknek?

Figyelt kérdés
Mert ez nem igaz, ha magamból indulok ki. 32 vagyok, 5 éve még sok nőnek bejöttem. De kissé megereszkedett az arcom, megjelent pár ránc és szinte elszállt minden, folyton csak az elutasítás a részem. Előtte sok barátnőm volt, bejöttem jó néhány nőnek. Hiába a jó állás, kisebb lakás, nagyobb autó és jó beszélő készség, vihetem magammal a sírba. Pár nélkül az egész nem ér semmit sem.
2016. jan. 14. 23:47
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

13 reagálva.....

Élmény volt olvasni amit írtál, de nem mindenben értek egyet. Abban igazat adok Neked, hogy egy lepedőgyűrésre bármikor összeszedsz egy férfit(akár 25 éveset is), de csakis kizárólag akkor ha letagadhatsz minimum 5-10 évet...egyébként esélyed sincs. Elég sok elvált Nő van a környezetemben akik próbálnak párt szerezni maguknak, de bármilyen jól tartják is magukat egy 20 évessel nem versenyezhetnek...csak olyan terepen van esélyük ahol eljutnak addig hogy legalább lehetőséget kapjanak.

Egy 25 éves Nő a mai világban nem azért van együtt egy 30+ pasival mert erről álmodott kiskora óta, hanem mert biztonságban érzi magát mellette......

37F

2016. jan. 15. 17:35
 22/23 anonim ***** válasza:

Nos, a jóképű férfiak 30 felett is bejönnek a huszonéves nőknek, a 30 feletti csúnyább de pénzesebb férfiak pedig szintúgy :)

Én 31 vagyok, ugyanúgy nézek ki, mint 8 éve, bár én akkoriban se tetszettem a nőknek, mindegy mit csináltam, szóval nálam a kor nem oszt-szoroz :)

Persze ez is olyan, minthogy ki találta ki, hogy a programozók jól keresnek. Nekem pl nevetséges a fizetésem, ismerősömnek is.

2016. jan. 15. 20:37
 23/23 anonim ***** válasza:

"Egy 25 éves Nő a mai világban nem azért van együtt egy 30+ pasival mert erről álmodott kiskora óta, hanem mert biztonságban érzi magát mellette."

Na én erre nem verném a mellem, már bocs :) Annak a nőnek nem te kellesz hanem a pénzed, és téged ez tölt el büszkeséggel? Megcsappan a havi bevétel úgy húz el máshoz mint a vadliba. Közbe meg lehet szeretőt tart...mert ez a típus ilyen. Ha lenne egy nő akinek magadért kellesz akkor lehetnél elégedett, ez így csak önámítás, meg önmagad vállon veregetése a 30+ miatt.

2016. jan. 16. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!