Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Armani óra, iPhone 7, Nike cipő, tényleg ez kell a mai fiatalabb nőknek?
Az Armani óra egy filléres gagyi (80-150 ezer között megkapni). Egy Omegát nem kapsz meg 500 ezer alatt egy Rolexet 1 millió alatt. (Az Armani, a Bentley, a Jaguar, és még egy pár hasonló óra csak nevében drága, van amit 30 ezerért már megkapsz, az igazi minőség nem itt kezdődik)
Nike cipő? Ember, mennyi egy Nike? 35? 40? Egy minőségibb bőrcipő a duplája.
Iphone 7? Szolgáltatótól már 100k alatt elhozható, de függetlenül sem egy nagy összeg.
Te most tényleg ezt gondolod vagyonnak? Hogy valaki ezekkel a dolgokkal rendelkezik?
Ezzel maximum gimis lányok előtt lehet felvágni, egy 25-30 éves nő már biztos nem erre bukik, ha meg akarja nézni, hogy mennyire pénzes a pasi.
Egyik sincs sem nekem, sem a barátomnak. Teljesen hidegen hagynak. Egy jó könyvet ezerszer többre értékelek.
23/N
Gondolom, csak őket veszed észre.
22/N
"Mármint ezeket én hordjam? Mert sulis korom óta nem volt rajtam sportcipő."
Rajtam szokott lenni... de randizni elég ritkán megyek edzőcuccban :)
ha nem tudod megnevettetni,akkor a bmw terepjáró is kevés lesz pár hét után.
amúgy én azt vettem észre magamból kiindulva ami bejön nekik,hogy magas vagyok,izmos,jó a humorom és célratörően de nem a bunkó szinten vagyok kanos állat.
és az egyik általad felsorolttal sem rendelkezem.
eleve edző cipőben nem megyek utcára,legfeljebb kocogni,vagy a kutyát levinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!