Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknek tök mind1 mivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek tök mind1 mivel keresi a pasija/férje a pénzét, csak sokat keressen?

Figyelt kérdés

Persze bizonyos határokon belül mind1. Tehát annyi, hogy ne illegálisan keresse és legyen elég szabadideje munka mellett és ne 3 műszakban dolgozzon. Nem erkölcsi megfontolásból. Nyilván gondolom, hogy normális nő nem akar azon aggódni, hogy mikor zárják börtönbe a párját és ő mikor marad ott terhesen két gyerekkel abban a tudatban, hogy a társa 5 év múlva szabadul büntetett előélettel és megzakkant elmével. Ha meg nincs elég szabadideje, akkor egyértelmű, nem lesz jó a kapcsolatuk, ha nincs idejük ápolni és együtt lenni. Ha meg három műszakban dolgozik, akkor meg könnyen lehet, hogy nem egy bioritmusban élnek, ami szintén ahhoz vezet, hogy nincs elég idejük egymásra. Ja és még kifelejtettem a sorból, hogy sokan háklisak arra is, ha a férfi külföldön dolgozik, mert a távkapcsolat az nem kapcsolat. Ennek ellenére a társkeresőkön a regisztrált férfiak fele külföldön él, csak az ottani nők lenézik mint vendégmunkást, ezért magyar társkeresőn próbálkozik, hogy legyen valami punci, amikor urlaub-kor vagy holiday-kor hazatéved.

Ezeket az eseteket leszámítva is, a nők elvárják egy férfitól, hogy sokat keressen. De mind1 nekik, hogy egy szakmunkás vagy egy diplomás munkával keresik?

2017. szept. 27. 19:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
29%

Nem mindegy. Nem is akar róla hallani.

Mondjuk, nekem is jobb, ha nem tud róla semmit.

2017. szept. 27. 19:07
 2/13 anonim ***** válasza:

A nővérem barátja pl kidobóként dolgozik klubban és megkeres közel annyit, mint én egyelőre kezdő diplomásként bankban dolgozva. (De tényleg rohadt sokat keres. El sem hinnétek.)

Nekem már mondta közös összeüléskor, hogy vert már meg rendes embereket is, vagy hogy gyakran van verekedésben. Mindig hord magánál gázspray-t és kést is munkában és munkán kívül is.

Amúgy viszonylag normális csávó, pl jól megértjük egymást, jókat beszélgetünk, vannak közös témáink, tesómmal is jól bánik (két éve együtt), de ahogy mesélte csinált már olyan dolgokat az életben, amik minimum a szürke zóna kategóriájába esnek.

2017. szept. 27. 19:21
 3/13 anonim ***** válasza:
16%
Egyaltalan nem mindegy. En elvarom a diplomat. Lelehet lepontozni.
2017. szept. 27. 19:24
 4/13 anonim ***** válasza:
49%
A nők többségét még az se zavarja, ha illegálisan keresi valaki a pénzt. Csak legyen. Sok.
2017. szept. 27. 19:35
 5/13 anonim ***** válasza:

Azért a "sokat keres általános munkarendben" már elég rendesen lehatárolja a lehetőségeket... Ebbe szinte csak a diplomás vagy egyéb irodai (esetleg jutalékos) munkák esnek bele.

Ilyen megkötésekkel nekem mindegy, nem várom el a diplomát. Vagy mi másra irányulhat még a kérdés?

2017. szept. 27. 19:39
 6/13 anonim ***** válasza:
49%
Bőven elég, ha már vállalkozó. Akkor 98%, hogy csinál olyat ami illegális.
2017. szept. 27. 19:46
 7/13 anonim ***** válasza:
50%

Mi az a sok?

Tudom, itt mindenki Budapesten lakik, de a 60 ezres városban ahol lakom, már 150 ezer forintos nettó fizetés nagyon(-nagyon) jónak számít, mert a megélhetési költségek is nagyon alacsonyak és az emberek keveset is keresnek. Itt 150 ezerből már playboy életmódot lehet folytatni (ha nincs autód).

2017. szept. 27. 20:02
 8/13 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem mindegy. Pl én kidobóval nem járnék, már ha így megemlítette az egyik válaszoló. Egyszerűen taszítanak, már akkor rosszul vagyok, ha meglátok egyet azzal a tahó parasszt, ostoba fejével. (Elnézést, biztos vannak briliáns elméjű kidobók is, de én még egyet sem láttam, akiből az értelem sugárzott volna a tiszta agresszió helyett.)

Alapvetően azt mondom, hogy a szellemi munkák milliárdszor vonzóbbak a szememben, tök mindegy, mennyit fizet, ha CSAK ezen múlna, előbb jönnék össze egy kezdő mérnökkel (tegyük fel, egy átlagos képességűvel, aki sosem fog félmillió nettót keresni), mint mondjuk egy vállalkozó szobafestővel aki összeszed minden hónapban ~400 ezer forintot.

2017. szept. 27. 20:13
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

A "Red Wixen" nevű förmedvény vajon milyen ócska drogokat tol? Mindenhova ilyen értelmetlen idióta válaszokat tol, vagy csak egy fogyatékos kiégett szűz aki írni sem tud?

A kérdésre válaszolva nyilván sokaknak nem mindegy, dehát látod vannak itt kidobók, bűnözők, "150 ezerből Playboy életmódot" folytatók, szóval lehet, hogy át kéne fogalmaznom a válaszom mert mégsem releváns.

2017. szept. 27. 20:17
 10/13 anonim ***** válasza:
3/10 Diplomával is lehet valaki, komoly bűnöző.
2017. szept. 27. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!