Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknek tök mind1 mivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek tök mind1 mivel keresi a pasija/férje a pénzét, csak sokat keressen?

Figyelt kérdés

Persze bizonyos határokon belül mind1. Tehát annyi, hogy ne illegálisan keresse és legyen elég szabadideje munka mellett és ne 3 műszakban dolgozzon. Nem erkölcsi megfontolásból. Nyilván gondolom, hogy normális nő nem akar azon aggódni, hogy mikor zárják börtönbe a párját és ő mikor marad ott terhesen két gyerekkel abban a tudatban, hogy a társa 5 év múlva szabadul büntetett előélettel és megzakkant elmével. Ha meg nincs elég szabadideje, akkor egyértelmű, nem lesz jó a kapcsolatuk, ha nincs idejük ápolni és együtt lenni. Ha meg három műszakban dolgozik, akkor meg könnyen lehet, hogy nem egy bioritmusban élnek, ami szintén ahhoz vezet, hogy nincs elég idejük egymásra. Ja és még kifelejtettem a sorból, hogy sokan háklisak arra is, ha a férfi külföldön dolgozik, mert a távkapcsolat az nem kapcsolat. Ennek ellenére a társkeresőkön a regisztrált férfiak fele külföldön él, csak az ottani nők lenézik mint vendégmunkást, ezért magyar társkeresőn próbálkozik, hogy legyen valami punci, amikor urlaub-kor vagy holiday-kor hazatéved.

Ezeket az eseteket leszámítva is, a nők elvárják egy férfitól, hogy sokat keressen. De mind1 nekik, hogy egy szakmunkás vagy egy diplomás munkával keresik?

2017. szept. 27. 19:04
1 2
 11/13 Laylah ***** válasza:

Nekem mindegy, amíg nem illegális. Felőlem lehet hegesztő, szobafestő, kőműves, vagy akár ügyvéd, mérnök is, ez nekem nem szempont. Tudja eltartani magát, és ne rajtam akarjon élősködni, én sem élősködnék rajta, ennyi a lényeg. A többi meg már a jellemén múlik, meg az érdeklődési körein.

27N

2017. szept. 27. 22:05
 12/13 anonim ***** válasza:
Szeresse, amit csinál. Ez a legfontosabb és nekem ennyi elég. Mert amit szeret csinálni, abban jó, és azzal tud sok pénzt keresni. Bár mondjuk nekem annyira nem lényeg, hogy sokat keressen. Szeresse amit csinál még ha 30ezerrel kevesebbet is keres. Persze nyilván én sem szeretném neki pár éven belül a kenyérbe sütött reszelőt vinni a sittre. :) Igazából meg lehet mindent oldani szerintem. Mikor sok a munka, van hogy párom is csak aludni jár haza. Aztán pár napot itthon van, jön a következő. Nagyon hálás vagyok, hogy mindig úgy szervezi a munkáit, hogy legyen köztük pár napunk vagy legalább egy hétvégénk egymásra. Nekem ez fontos.
2017. szept. 27. 22:38
 13/13 anonim ***** válasza:
Mi az a hulladékbabazsúr? :D
2017. szept. 27. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!