Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoknak a nőknek is a pénzes pasik kellenek, akik gazdag családból származnak?
Figyelt kérdés
Nem felső középosztályra gondolok. Inkább olyan gazdagokra, hogy még az unokájuknak se kell majd dolgozni.2017. szept. 21. 16:12
1/11 anonim válasza:
Mindenkinek minimum olyan pasi kell, aki el tudja magát tartani és még efelett is jut magára pénze. Ha gazdag nőre hajtasz, de csóró vagy, a nagymami korosztályban keresgélj :D
2/11 anonim válasza:
Szerintem pont, hogy nekik kell igazán. Az ilyen hölgy egyrészt kisgyermek korától megszokott egy bizonyos anyagi színvonalat, amit ezután elvár a partnerétől is, hiszen nem fog lemondani a megszokott életmódjáról egy idegen miatt, másrészt pedig ő ilyen körökben mozog, nem hiszem, hogy egy szórakozóhelyre jár a tescos árufeltöltővel, így eleve nem igazán van közeg, hogy mással ismerkedjen.
3/11 anonim válasza:
Pont az ilyeneknek ne kellene? Hallottad már a hozományvadász kifejezést? Ha gazdag lennél, benned nem lenne ott a kétség, hogy vajon egy szegény embernek te kellesz vagy a pénzed?
4/11 anonim válasza:
Nem származom gazdag családból, de mondjuk úgy elég jól keresek. Én nem tudnék olyannal együtt lenni, aki nem tudja minimum eltartani magát. Én abban hiszek, hogy hasonló hasonlót vonz. Tehát egy szegényebb nőnek nem feltétlenül kell gazdag pasi, sőt. Viszont aki jobban áll anyagilag, az úgymond elvárja a partnerétől is. Nem azért mert el kell tartani, vagy több pénzt akar, egyszerűen azokkal az emberekkel szimpatizál, akik hozzá hasonlóan meg tudják maguknak termteni az anyagi biztonságot.
5/11 anonim válasza:
Azoknak meg inkabb. Nem egy csoro proli.
6/11 anonim válasza:
Ha nem túl szép nőkről van szó (inkább csak átlagoskákról), akkor beérik átlagos anyagi hátterű férfival is.
7/11 anonim válasza:
8/11 anonim válasza:
Nyilván olyan emberekkel találod meg leginkább az összhangot, akikkel nagyjából azonos anyagi háttered van, vagy legalábbis a családotoknak hasonló, ha még diákok vagytok. Én pl felső középosztálybeli vagyok, mindig járt a családunk külföldre nyaralni, síelni, nagy házunk van stb, pasikban is kb ezt a kategóriát favorizálom, jobban megértjük egymást, nem érezzük kellemetlenül magunkat nagy anyagi szakadék miatt a kettőnk között(mert nincs), több a közös témánk, azonos jövőképünk van, ez így a legjobb felállás szerintem. Gondolom az extrémgazdagok is inkább extrémgazdagok között válogatnak.
21L
9/11 anonim válasza:
Ő emberek emlékezzünk csak Jézus szavaira gazdagok a szegények hisz övék lészen a mennyek országa
10/11 anonim válasza:
#9 Magyarul a szegényeknek lószar se jut soha, "Mennyek országa" ugyanis nincsen egyik kontinensen sem tudtommal :DDD Én inkább maradok a pénzemnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!