Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg jobb ha egy srác soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg jobb ha egy srác soha nem sír és érzéketlennek mutatja magát? Ez az elvárása a nőknek?

Figyelt kérdés
Miért tartjátok a sírást gyengeségnek?
2017. szept. 25. 21:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Butaság... Nekem volt egy 6 éves időszakom, amikor nem sírtam. Még a szeretteim temetésén sem -mellékes, hogy azért, mert nem tudtam -. Ez időszak alatt én egy lelki roncs lettem, és 2 év alatt sikerült csak fél lábra állnom. Tehát, ja sírjon mindenki.
2017. szept. 25. 21:41
 2/12 anonim ***** válasza:
52%
Nem mindegy, miért sír. Ha meghal az anyja, nyilván sírhat, nem fog róla senki rosszat gondolni. Ha csúnyát mondott neki a főni munkahelyen és elsírja magát, az gáz.
2017. szept. 25. 21:44
 3/12 anonim ***** válasza:

Sokszor megsiratott, az akaratos, erőszakos beszéddel vagy a dühkitöréssel. Olyankor már elpattantam, de nem tudott megnyugtatni, csak visszafojtva abbahagytam. Idővel feleslegesnek éreztem a sírást, mert nem tudtam se kiadni magamból, de nem is könnyebbültem meg. 1-1,5 évig semmi, de mióta GYK, végre sikerült, és sokkal jobban érzem magam.

Szerintem nem gyengeség, inkább útmutatás, hogy valami változott.

2017. szept. 25. 21:56
 4/12 anonim ***** válasza:

Ez nem így van.

A párom nem az a sírós, de van olyan film, amitől kicsordul a könnye, és nem azt gondolom, hogy jaaaj, de ciki, hanem azt, milyen jó, hogy egy érző ember, és nem egy érzéketlen alak.

2017. szept. 25. 21:57
 5/12 anonim ***** válasza:
Jó nagy hülye, aki bárki elvárásainak meg akar felelni.
2017. szept. 25. 21:59
 6/12 Heart of Darkness ***** válasza:
Nem tudom jobb-e de nekem az a tapasztalatom, hogyha kimutatod az érzéseid és sírsz akkor csak bántanak..
2017. szept. 25. 22:19
 7/12 anonim ***** válasza:

Ha sirnod kell sírj. Találj olyan partnert aki ezt elviseli vagy tetszik neki. Minek kellene megjátszani vagy elfojtani érzelmeket? Ez ostobaság!

Én nem vagyok egy sírós fajta, talán ha kétszer sírtam felnőttként, de ha van egy nagyon jó film azért egy-két könnycsepp lecsordul.

2017. szept. 26. 00:38
 8/12 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar ha meghatódik valaki. Aki érzőlény nem gondolkodik a síráson, csak jön magától, és ez a természetes.
2017. szept. 26. 01:09
 9/12 anonim ***** válasza:
Meghatottság miatt lehet közönség előtt, akár imponálhat is. Bánatból csakis és kizárólag egyedül.
2017. szept. 26. 01:33
 10/12 anonim ***** válasza:
Azért fontos lenne tudni hogy az illető miért sír? Eltört a pohár, csúnyán néztek rá a buszon, nem köszönt neki az eledó a boltban vagy esetleg zsinórban hullanak a családtagjai és folyton temetésre jár. Nem ciki sírni, de azért ha heti rendszerességgel bőg valamin az elgondolkoztató. Ezért nem mindegy az ok hogy MIÉRT IS SÍR?
2017. szept. 26. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!