Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg jobb ha egy srác soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg jobb ha egy srác soha nem sír és érzéketlennek mutatja magát? Ez az elvárása a nőknek?

Figyelt kérdés
Miért tartjátok a sírást gyengeségnek?
2017. szept. 25. 21:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én csak abban az esetben tartom a sírást gyengeségnek, ha indokoltnak tartom érzelmileg / az őt kiváltó dolog függvényében. Párom többször sírt már előttem, mégsem tartom férfiatlannak. De nem is azért sírt, mert kikapott a Real Madrid meg amiért elfogyott a kedvenc csokija a boltban (láttam ilyet, különböző "férfiaktól", 18 pluszosan).
2017. szept. 26. 12:15
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem személy szerint nem ez az elvárásom. Nem egy robottal akarok élni, hanem egy érző férfival. Én elég sírós vagyok de nem hisztis. Meg tudok hatódni, film, sorozat jeleneteken simán. Ross és Rachel szakításán 25. alkalommal is elsírom magam, és nincs azzal bajom, ha egy pasi kimutatja az érzéseit, meghatódik. Nyilván ne picsogjon minden apróságon, és ne sírja el magát a holdfény szépségétől...azért vannak határok:) De alapvetően nem tartom gyengeségnek a sírást, kifejezetten vonzó számomra, ha egy pasi nem akar mindenáron érzéketlen macsónak látszani, hanem vállalja amit érez.
2017. szept. 27. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!