Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek milyen érzés, amikor a párjuk fiatalabb nőre cseréli őket, amikor elkezdenek "kevésbé" feszesek lenni?
Fájdalmas. Avagy: mit ronthattam el, mikor szeretett ki belőlem, mikor lettem számára egy eldobható szemét? Mit kellett volna máshogy csinálni? Miért nem vagyok elég jó neki? Talán ha... Kétségbeesés, zavarodottság. Az az X év neki nem jelentett neki semmit? A közös dolgok? Miért nem láttam benne a változásokat? Hol rontottam el?
Következő férfinál: vajon ő is rám un? Görcsösség, hogy miért lennél elég jó, mikor korábban annyi év után nem voltál az. Hogy undorral néz majd a testedre, mert nem vagy 16 éves kori önmagad.
Majd a rádöbbenés: az exed egy felszínes farok, de jó, hogy megszabadultam tőle.
Akkor nem volt jó, gondolom az a normális, ha ez valakinek rosszul esik.
Az már sokkal jobb érzés volt, mikor rájöttem, hogy igenis van még, akinek tetszek.
És voltak azóta kimondottan felemelő pillanatok is. ... mikor a volt férjem először találkozott az új párommal, aki nála fiatalabb 10 évvel, nálam meg 5-tel...
amikor megtudtam, hogy a volt férjem nagyon csúnyán kidobta a nője egy másikért...
amikor a volt férjem arcát láthattam, mikor jött hogy újra kezdjük, én meg elmondtam neki hogy nem valószínű, ugyanis most megyek férjhez...
Lehet, hogy nem vagyok már olyan feszes, mint 20 évesen, de ettől nem lettem kevésbé értékes, és ehhez kellett egy válás, hogy rájöjjek. A volt férjem mellett soha nem tudtam volna meg, hogy mennyit érek, és neki is rá kellett jönnie, hogy egy feszes popsi még mindig kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!