Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek milyen érzés, amikor a párjuk fiatalabb nőre cseréli őket, amikor elkezdenek "kevésbé" feszesek lenni?
9. Csak azt felejted el, hogy ők is öregszenek. Lehet, hogy nem akarnak róla tudomást venni, de attól még így van.
Hiába kell nekik a feszes, ők is kopaszodnak rozzantak, pont alkalmasak rá, hogy egy fiatal nő hülyét csináljon belőlük. :D
Eleget láttam ilyet.
Savanyú a szőlő. A nők a szépségükkel/fiatalságukkal hódítanak, míg a férfiak nem. Úgyhogy a férfiaknak kevésbé traumatikus, ha elmúlik a "szépségük".
"Jobb is ha az ilyen felszínes" pasitól megszabadulok."
Csak szeretnétek ilyen lazák lenni, valójában ilyenkor telerinyáljátok a netet. :D
Tévedés. Általánosságban azok az emberek fogják fel tragikusan ezt a folyamatot (értelem szerűen nem mindenki), akik kvázi a "testükből éltek" addig - nagyon helyesek vagy nagyon szépek voltak, ugyanis megszokták, h elég ha ők megjelennek valahol és mindenki elájul tőlük.
Vagyis kizárólag a külső megjelenésüknek köszönhetően a
zsebelték be a bókokat, elismerést, kedvességet, előnnyel indultak az élet minden területen.
Bizonyos kor elteltével viszont kénytelenek észrevenni, hogy elmaradoznak a randik, és egyre több a visszautasítás.
Aki másba nem fektetett energiát, na annak szívás.
Én 25 éves vagyok, rendszeresen néznek 18-nak, be bizonyára nekem savanyú a szőlő és megöregedő ronda vagyok:D :D
Persze, hogy sokaknak rosszul esik (kinek ne esne, főleg elsőre? Senki nem szeret lecserélve lenni, az egyik ok, amiért a pasik nem szeretik a sokat szexelő nőket az az, mert az ilyen nő emlékezteti őket arra, hogy bárki bármikor lecserélhető - ő is az :D), tudjuk nagyon jól, hogy a társadalom szemében csak a pasik öregedhetnek (függetlenül attól, hogy egy 40-es pasi össze sem vethető egy 40-es nővel, mármint komolyan, a 40-es pasik zömével már borzasztó gázak ), és szerintem ez esetben mind az savanyú a szőlő, mind pedig a bosszúság tökre jogos reakció, de ettől a pasik még nem lesznek kevésbé szánalmasak, ha ilyet csinálnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!