Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért jön be a nőknek az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jön be a nőknek az, hogy kissé bunkó vagyok velük?

Figyelt kérdés

Bunkó alatt azt értem, hogy szeretek beszólogatni, csipkelődni és ezekből a flörtölés következik, ahol szintén szeretek oda oda szurkálni.

Ezalatt nem azt értem, hogy megbántanék bárkit is, hanem humorosabbra fogom a történetet. Ezáltal a komoly dolgokról való beszélgetés közben is képes vagyok komolytalanná tenni a beszélgetést.

Ezt azért mondtam el, mert 2 nő is jelezte a héten egymástól függetlenül és egymásról nem is tudván, hogy többre vágyna velem annál, minthogy csak beszélgetünk. A volt barátnőm is ezt szerette bennem, illetve mellette is jelezték, hogy őket érdemelném az akkori kapcsolatom helyett.

Amikor azt mondják a nők, hogy szimpatizál az olyan férfiakkal akik nem unalmasak erre gondolnak?

2019. jan. 19. 19:41
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
51%
Ez nem bunkóság, hanem vicceskedő flörtölés. Az utóbbit én is szeretem.
2019. jan. 19. 20:19
 12/30 anonim ***** válasza:
76%

Igazi úrinők a leírás alapján.

Ha ismerkedés alatt bemutatok valakinek, azt ott is hagyom, ahol van. Nekem az ilyenekhez kell egy bizonyos ismeretség. Ahogy a beszólogatáshoz is, hisz nem tudom, mi van alatta. Lehet simán nőgyűlölő, vagy csak vicces. Ezt egy első randin még nem tudom eldönteni.

2019. jan. 19. 20:21
 13/30 anonim ***** válasza:
80%
Megtaláltad a szintedet, azt jelenti.
2019. jan. 19. 20:23
 14/30 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy nem ismerem őket?
2019. jan. 19. 20:24
 15/30 anonim ***** válasza:
89%
#10 Nagyon alpári lehetsz, és a lányok is, akiket említesz. Nekem ez már bunkó paraszt kategória lenne, nem humoros csipkelődés.
2019. jan. 19. 20:36
 16/30 anonim ***** válasza:
91%
Fú de egy nyomorék tahó vagy bmeg. Ezt férfiként írom. Jól pofán is kennélek, ha társaságban ilyeneket ejtenél el a csajoknak mellettem.
2019. jan. 19. 20:50
 17/30 anonim ***** válasza:
78%
Fájt végigolvasni ezeket a példákat :(, elég távol állnak a humorostól, te nem "kissé bunkó" kategória vagy, hanem igazi suttyó, bár lehet a hozzád hasonló kaliberű csajoknak ez bejön. Én azért nem vagánykodnék ezekkel a dumákkal. Remélem egyszer az egyik szórakozóhelyen helyretesz téged pár markos legény. Lehet lepontozni.
2019. jan. 19. 21:03
 18/30 anonim ***** válasza:
16%
A bunkóság előny a nőknél,nemcsak a ribiknél.
2019. jan. 19. 21:07
 19/30 anonim ***** válasza:
82%

Ókori fényképész már csak te hiányoztal ide a nagy nőgyűlölő

Kérdező ez nem csipkelodes , pláne nem flört

2019. jan. 19. 21:13
 20/30 anonim ***** válasza:
50%

Ismét egy fogalomzavaros kérdés.

Nem, a viccelődést még nem ítéljük bunkóságnak, ennyi.

2019. jan. 19. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!