Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Perselus Piton féle pasik vonzóak a nőknek, vagy sem?
Piton nem egy nőcsábász alkat, de intelligens. Jól tudja titkolni az érzéseit, és bárkit meg tud téveszteni, emellé művelt is (tanári állása van) Magabiztos is, egyáltalán nem félénk, akár kettős szerepet is tud játszani. Továbbá szókomondó, mert elmondja, amit valójában gondol. És van egy fajta különleges kisugárzása. Maga a megjelenése sem átlagos.
Mindemellé azonban "furcsa" alkat, kissé magának való, és egyáltalán nem követi a divatot. Inkább az elvont dolgok vonzzák.
Egy ilyen karakterű pasiról mit gondolnak a nők?
Szerintem pont ettől lenne érdekes a nőknek.
Mármint, hogy nála sosem lehet tudni, hogy mi az igazság. Most szereti a csajt, vagy csak valamilyen okból befolyásolja? (esetleg ja, valamilyen bájitalt használt? xD)
Én azt vettem észre az ilyen "nem tudom mit gondol igazából a pasi" féle típusú férfiak izgalmasak számos nő számára.
Itt is egy rakás ilyen kérdést tesznek fel, ahelyett, hogy az ilyen tagokat hagynák a p*csába.
Nekem nem...annak ellenére hogy Lilly Evanst szerette, senki mást nem. És ez a hidegség...ez nekem nagyon nem jön be. Sem ez h elrejti az érzéseit.
A durva az h csak most kezdek rájönni h a barátom is ilyen.
Ha úgy is öltözik, mint a filmben és még hozzá zsíros, loncsos és fazontalan a haja, nálam végképp kuka lenne, akármilyen belsővel. Bocsesz.
Még ha arcra nem is jóképű, de ápolt-tiszta, gondozott haj, olyan aroma, amitől nem döglök meg,tiszta ruha- akkor simán megfoghat a személyiségével, ha szingli lennék.
Tiniként nagyon bele voltam esve, de ez szerintem inkább a színésznek köszönhető, ahogy az arcával és a hangjával játszott, szerintem baromi vonzó volt. (Rest in peace Alan Rickman 😢)
De egy ilyen személyiségű férfi, bár vonzó, de kapcsolatban nem ideális. Ma inkább szexkapcsolatot tudnék vele elképzelni, de ezeknek meg nem vagyok híve.
22N
Igen!
Hatos, azért nem lett, mert másba volt szerelmes. Ha nem tudod, ne magyarázd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!