Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az érzelmeim vagy a józan ész...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az érzelmeim vagy a józan ész győzedelmeskedjen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A történetem a következő;

28 éves, független, munkájában sikeres nő vagyok egy gyerkőccel. Egy közösségi oldal egyik csoportjában szoktam jogi kérdésekre válaszolni a tagoknak szabdidőmben,ezzel segítve munkájukat.

2 hónappal ezelőtt privát üzenetben fölkeresett egy férfi jogi bajaival, készséggel álltam rendelkezésére, segítettem neki.

A megoldáshoz szükséges volt, hogy találkozzunk személyesen, néhány dokumentum aláírásához, illetve némi magyarázat miatt. Ez volt másfél hónapja... Ezalatt az idő alatt folyamatosan beszélgettünk esténként hétköznapi dolgokról, gyereknevelésről, hasonló általános témákról. Megkedveltem, amivel nem lenne gond, ha nem lenne nős.

Nem mondtam el neki a mai napig, mert nem szeretnék kellemetlenséget otthon neki, maradtunk az esti beszélgetéseknél a szürke hétköznapokról.

1 héttel ezelőtt ismét a segítségemre szorult, de csak kérdései voltak, szerencsére nem kellett találkozunk. A héten polgári pert nyert ebből ebben az ügyben, nagyon örültem én is. Tegnap együtt ebédeltünk ennek örömére, magamnak bevallottam, hogy teljesen elvarázsolt minden egyes másodpercben. Azóta szinte csak rá gondolok, de nem mondom el neki, amint fentebb is írtam.

Szerintem nem is sejti, mert tényleg az a tipikus "úriember" ha találkozunk, bár mesélt burkolva, hogy nem a legjobb a házassága, de a gyerekek összetartó erő.

Igyekszem magamban elnyomni az érzést, mert nem szeretnék egy családot tönkretenni.

Szerintetek mondjam el neki, és jobb ezt megbeszélni? Tudat alatt, mint a nők többsége,kissé attól félek, hogy mivel 44 éves kapuzárási pánik lehet és csak ágyba akar vinni? Vagy lehet azt sem? Egyáltalán nem került elő soha ez a téma részéről, abszolút tisztességesen viselkedik velem, csak megjegyzi, hogy mennyire csinos vagyok.

Igazán összezavart, túl vagyok egy rövid, rossz házasságon, ahol a volt férjem alig foglalkozott velem, állandóan dolgozott, mert a karrier fontosabb volt mint én. Még abban a fázisban vagyok, hogy félek újra nyitni, nála pedig teljességgel kizárt, mert a lelkiismeretem nem engedi a családja miatt.

A szavaival, a határozottságával, a piszkos sármjával levett a lábaimról, pedig az elején azt gondoltam ez csak ugyanolyan munka lenne.

Ha voltatok már hasonló helyzetben, leírnátok mit tettetek és mi lett az eredménye? Ha nem voltatok, mit tennétek?

Köszönöm,

Vivien

2018. nov. 24. 18:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
82%
amúgy a szakmai etikai kódexednek nem mond ellent "egy egészen kicsit", ahogy viselkedsz??
2018. nov. 24. 23:49
 12/19 anonim ***** válasza:
50%

Hát a leírtak alapján nekem az tűnne a leghelyesebb lépésnek, ha egyenesen közölnéd vele, hogy úgy érzed, vonzódni kezdtél hozzá, éppen ezért véget szeretnél vetni a rendszeres társalgásnak, hiszen házasságban él, amit tiszteletben tartasz.

Vivien voltam ismét. :D

2018. nov. 25. 00:10
 13/19 anonim ***** válasza:
67%

12ne légy ennyire naiv.

ha igaz,ez a pasi már nem szerelmes a feleségébe, de biztosan még szereti.

ha a kérdező benyögi neki, h. szerelmes, szerinted hagyja eszni a csávó?

már csak azért sem, ahiúságát legyezgetné.

én így jártam, jó sok hónapig bepörgetett, de közben esze ágában sem volt kilépni, de velem elhitette, hogy szeret.

poféára fogsz esni, éssaját magadat alázod meg.

másfél hónap semmi, még egyáltalán nem indokol semmi ekkora érzelmi feltárulkozást.

vagy az egyedülálló anyák kétségbeesése uralkodott el rajtad, pasit fogni bármi áron?

ha korrekt vagy, kilépsz ebből, magyarázattal pedig nem tartozol neki.

ez munkakapcsolat... kellett volna maradjon, az online csoportból remélem kibsznak, mert rosszul sáfárkodsz a szerepeddel.

2018. nov. 25. 01:14
 14/19 anonim ***** válasza:
A „vonzódom hozzád” és a „te vagy életem szerelme” az én olvasatomban messze nem ugyanaz a szint, és nincs olyan, hogy a pasi „nem hagyja veszni” őt, mert minimális önuralommal meg bírja állni, hogy ne reagáljon az üzeneteire. De igazából nem is értem, miért beszélünk most erről, a Kérdezőt egyelőre nem hitegette a csávó semmi olyasmivel, hogy szereti, szóval felesleges ráhúznod a személyes sérelmedet erre az esetre. A hangsúly azon van, hogy menekülni kell ebből a szituációból.
2018. nov. 25. 02:16
 15/19 anonim ***** válasza:

a személyes sérelmemet nem ráhúzom, hanem rámutatok arra, h. mivé fajulhat.

én örültem volna, ha engem vki anno figíelmeztet, h. vigyázzak.

rohadt naiv és jóhiszemű voltam.

ebből a helyuzetből menekülni kell, és minden olyan helyzetből, ami ennyure összefonódik a melóval, ráadásul, ha a kérdező segítő szakmában dolgozik, külön sérelmes ez a helyzet.

a magányérzetét és a privát élete kudarcait ne egy kliensével akarja orvosolni.

és éppen azért, mert a pasi még nem mondott neki "olyan" dolgokat, semmi nem indokolja, h. ő viszont kitegye a szívét egy vallomás formájában.

nős pasival nem kezdünk.

és nem hagyjuk, h. kezdjen velünk.

2018. nov. 25. 03:22
 16/19 anonim ***** válasza:
66%

"... hiszen házasságban él, amit tiszteletben tartasz"

Ha tiszteletben tartja, akkor miért mondaná el, hogy megszerette? LOL

Ilyen batyut nem illik tenni senki hátára, akitől nem akarunk semmit.

2018. nov. 25. 05:54
 17/19 anonim ***** válasza:
Azért, mert a Kérdező szemmel láthatóan arra nem hajlik, hogy szó nélkül letiltsa a palit, és elég hülyén is venné ki magát, ha eddig örömmel társalogtak egymással. A "batyu" miatt nem tudom, kell-e aggódni, mert esélyes, hogy itt a becserkészés/szeretővé tétel volt a cél.
2018. nov. 25. 12:49
 18/19 anonim ***** válasza:

Az mindig sokat elmond egy férfiról, és sajnos semmi jót, ha a párja mellett ilyen örömmel bizalmaskodik, lelkizik, dumálgat más nővel.

Nekem ez már alapból az jelentené, hogy ne bizzak benne, mert nem állhatatos, nem feltétlenül hűséges és nem megbízható, könnyű táncba vinni.

2018. nov. 26. 04:04
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Most, hogy mindenki elhordta a kérdezőt egy erkölcstelen, gerinctelen, undorító alaknak, sőt már a szakmai sikerét is megkérdőjeleztétek, esetleg el lehetne rajta gondolkodni, hogy vajon egy boldog házasságban élő férfi miért nem a feleségével beszélget esténként, minden áldott nap, miért egy idegen nővel? Lehet, hogy nem boldog a házassága? Ja higy ez ki is lett mondva? Akkor miről beszélgetünk? Úgy csináltok mintha nem lenne mindennapos a válás, mintha szokás lenne még benne maradni egy nem működő házasságban. A kérdező egy értelmes nő, aki szintén vágyik a boldogságra, amihez joga van. Valószínűleg nem valami eltitkolt szerető szeretne lenni vagy egyszer dugni egy jót a pasival. Szerintem igenis beszélj vele erről, ez egy lehetőség mindkettőtöknek. Hadd döntse már el egy felnőtt férfi, hogy szeretné megjavítani a házasságát vagy ki szeretne lépni belőle és mással boldog lenni.
2018. nov. 27. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!