Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehezen fejezem ki az érzelmeim? Hogy mondjam el neki mégis?
Még nagyon a kapcsolat elején tartunk, csak pár hete vagyunk együtt barátommal, de folyamatosan kérdezgeti, hogy én szerelmes vagyok-e már? Egyszerűen nem tudom kimondani, hogy igen, de csak azért, mert tudom, hogy ő még nem. Neki sajnos az előző kapcsolatából kiindulva nehéz, ebbe most nem szeretnék belefolyni, hogy miért, de tudom, hogy ő még nem azt érzi amit én.
Valahogy szeretném vele tudatni, bár szerintem ő is tudja, csak hallani akarja vagy nem is tudom, de nekem ez így annyira rossz.
Kérd meg, hogy ne kérdezgesse...
Alapból milyen alapon teszi, ha ő nem az. ez szerintem valamilyen szinten megalázó is.
Én is nagyon nehezen tudom kimondani egyébként, de ha látom, hogy egy férfi tekintetéből sugárzik a szerelem és ő tudja mondani nekem, illetve ha ehhez hozzájön az az érzés is, hogy azt érzem, hogy nehezebb már visszatartani, hogy ne mondogassam ezt folyton...na én olyankor szoktam csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!