Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az érzelmeim vagy a józan ész...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az érzelmeim vagy a józan ész győzedelmeskedjen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A történetem a következő;

28 éves, független, munkájában sikeres nő vagyok egy gyerkőccel. Egy közösségi oldal egyik csoportjában szoktam jogi kérdésekre válaszolni a tagoknak szabdidőmben,ezzel segítve munkájukat.

2 hónappal ezelőtt privát üzenetben fölkeresett egy férfi jogi bajaival, készséggel álltam rendelkezésére, segítettem neki.

A megoldáshoz szükséges volt, hogy találkozzunk személyesen, néhány dokumentum aláírásához, illetve némi magyarázat miatt. Ez volt másfél hónapja... Ezalatt az idő alatt folyamatosan beszélgettünk esténként hétköznapi dolgokról, gyereknevelésről, hasonló általános témákról. Megkedveltem, amivel nem lenne gond, ha nem lenne nős.

Nem mondtam el neki a mai napig, mert nem szeretnék kellemetlenséget otthon neki, maradtunk az esti beszélgetéseknél a szürke hétköznapokról.

1 héttel ezelőtt ismét a segítségemre szorult, de csak kérdései voltak, szerencsére nem kellett találkozunk. A héten polgári pert nyert ebből ebben az ügyben, nagyon örültem én is. Tegnap együtt ebédeltünk ennek örömére, magamnak bevallottam, hogy teljesen elvarázsolt minden egyes másodpercben. Azóta szinte csak rá gondolok, de nem mondom el neki, amint fentebb is írtam.

Szerintem nem is sejti, mert tényleg az a tipikus "úriember" ha találkozunk, bár mesélt burkolva, hogy nem a legjobb a házassága, de a gyerekek összetartó erő.

Igyekszem magamban elnyomni az érzést, mert nem szeretnék egy családot tönkretenni.

Szerintetek mondjam el neki, és jobb ezt megbeszélni? Tudat alatt, mint a nők többsége,kissé attól félek, hogy mivel 44 éves kapuzárási pánik lehet és csak ágyba akar vinni? Vagy lehet azt sem? Egyáltalán nem került elő soha ez a téma részéről, abszolút tisztességesen viselkedik velem, csak megjegyzi, hogy mennyire csinos vagyok.

Igazán összezavart, túl vagyok egy rövid, rossz házasságon, ahol a volt férjem alig foglalkozott velem, állandóan dolgozott, mert a karrier fontosabb volt mint én. Még abban a fázisban vagyok, hogy félek újra nyitni, nála pedig teljességgel kizárt, mert a lelkiismeretem nem engedi a családja miatt.

A szavaival, a határozottságával, a piszkos sármjával levett a lábaimról, pedig az elején azt gondoltam ez csak ugyanolyan munka lenne.

Ha voltatok már hasonló helyzetben, leírnátok mit tettetek és mi lett az eredménye? Ha nem voltatok, mit tennétek?

Köszönöm,

Vivien

2018. nov. 24. 18:47
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
66%
Elmondanám neki,hogy mit érzek.Az se lenne jobb,ha azon kattognál kitudja meddig,hogy mi lett volna,ha.Lehet leráz,de ez van.
2018. nov. 24. 18:51
 2/19 anonim ***** válasza:
49%

"...a piszkos sármjával levett a lábaimról..."

Ugye, ugye, az a bizonyos "dirty charm"... Én bírlak, Kérdező :D

2018. nov. 24. 18:57
 3/19 anonim ***** válasza:
80%
Mondd el, ha arra vágysz, hogy megtömjön és szétrobbants egy családot.
2018. nov. 24. 19:01
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg mennyire tartjátok a kapcsolatot egymással? Feltétlenül muszáj beszélnetek ezután? Ha nem keresnéd, ő keresne téged?

Szerintem ilyen esetben megpróbálnám annyira elkerülni, hogy kontaktba lépjek vele, amennyire csak lehetséges. Ennél már csak rosszabb lesz.

(Üdv: egy másik Vivien)

2018. nov. 24. 19:08
 5/19 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
60%

Jaja, a "piszkos sárm"-on nekem is megakadt a szemem.

Tehát le se szarod, hogy nős, gyerekei vannak, ilyenkor szarsz az elvekre, meg az erkölcsre, de a lényeg, hogy a piszkos sármja elkábított és totál be vagy zsongva rá.

Csupán egyet tanácsolok: parancsolj a pinádnak!

2018. nov. 24. 19:22
 6/19 A kérdező kommentje:

Kissé tartottam, hogy érkeznek majd ilyen ízléstelen, dehonesztáló válaszok, de ez ezzel jár. Nem írtam azt, hogy szeretnék vele ágyba bújni, nem tudom honnan vették ezek a válaszolók.

Vivien, kérdéseidre válaszolva: Minden este keres, mert említette is, hogy már megszokta 2 hónap alatt az esti beszélgetéseket, a tegnapi ebéd óta félve válaszolok neki, mert az eszem azt mondja, hogy jobb ebből elmenekülni még most, azonban az érzelmeim pedig mást diktálnak. A csoportba, ahova jogi tanácsokat írok, ő is benne van, ízléstelen és indokolatlan lenne tiltanom, hogy ne lásson.

Köszönöm Neked!:)

2018. nov. 24. 19:31
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

1. NE mondd el, ez lenne az első lépés a szeretővé válás felé. Vagy pedig szimplán beégetnéd magad, elvégre csupán másfél hónapja tudod, hogy a világon van, és ő családos ember.

Teljesen felesleges és nagyon gáz nagy romantikus vallomással jönni, ez csak tévútra vezethet.

2. Szerintem azért piszkál belül a kisördög, hogy elmondd neki, mert abban reménykedsz, hátha vevő rád.

És ez esetben továbbgondoltad mi lehet ebből? Dugtok, és leszel titkos szerető, ami rosszul veszi ki magát egy jogásztól, vagy jogi segítőtől? Vagy szétbarmolod a családját, és eléred, hogy elváljon? Ez esetben mi a garancia, hogy téged is nem fog majd megcsalni?

3. Igen, én is jártam így, burkolt panaszkodás az asszonyra, aminek a célja, hogy megsajnáld, az egóját növelhesse, de amúgy az ilyen típusnak esze ágában sincs miattad mindent dobni, éppen csak arra vagy jó, hogy feldobd a szar életét, és értékesebb, vonzóbb faszinak gondolhassa magát attól hogy epekedsz érte.

3. Amennyiben nincs több munkaügy, most zárd ezt le. Semmi okod tartani vele a kontaktot, ez rossz irány. És sajnálom a feleségét, mert a manus a legjobb úton van a lelki/szexuális megcsalás felé.

2018. nov. 24. 19:31
 8/19 anonim ***** válasza:
83%

Vivien, te jogi egyetemet végeztél, igaz?

Az ember szeretné azt hinni, hogy legalább akik ott végeztek, kicsivel erősebb gerinccel rendelkeznek, mint az átlag.

Te tulajdonképpen a munkahelyi hatalmaddal élsz vissza: találkoztál egy segítségre szoruló férfival, aki megtetszett neked, és akivel munka címén azóta is magánjellegű beszélgetéseket folytatsz, akibe belehabarodtál és akinek az életébe készülsz beletapicskolni.

Hé, van neki neje, saját családja!!!

Az érzelmeidet semmiképp nem kéne ráborítanod, sőt, ha azt látnád, hogy ő közeledik, kellene annyi tartás és tisztesség legyen benned, hogy közlöd vele, ez munkakapcsolat, ő családos, és nem való, ami köztetek történik.

Most készülsz hátba támadni közvetve egy nőtársadat és felszedni egy hapsit, aki nem a tiéd.

Vivien, add vissza a diplomádat és szégyelld magad.

2018. nov. 24. 19:39
 9/19 anonim ***** válasza:
Bla bla bla bla - a válasz: az ész. Elvileg az a hideg racionalitás, az objektív valóság, minden ami a döntéshez kell. Az érzelem elszállhat, kihűlhet, eltűnhet és akkor csak a hideg tények maradnak, az ész, tehát ugyanott leszel, ahol lettél volna, ha rá hallgatsz.
2018. nov. 24. 20:29
 10/19 anonim ***** válasza:

"ízléstelen és indokolatlan lenne tiltanom, hogy ne lásson."

hát, te aztán nagy figura vagy, kérdező!

mert hogy készülsz neki vallomást tenni és bizalmaskodsz egy klienseddel az mi, ha nem ízléstelen és indokolatlan?

persze, hogy keres téged, nyilván adod alá a lovat, olyan megerősítéseket küldesz neki.

én örülnék, ha a feleség erre rájönne, megérdemelnétek mindketten.

és ha összejöttök, és a hátad mögött egy másik nővel fog hasonlóan bizalmas viszonyban kavargatni, majd ne lepődjél meg.

2018. nov. 24. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!