Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segíts. Etek! Van egy barátom, de ezen a héten előjöttek a régi érzelmeim. Nem tudom mit csináljak. (? )
Sziasztok!
3 hónapja együtt vagyok egy velem egyidős fiúval. Nagyon szeret engem, és "szerintem" én is őt. Szoros a kapcsolatunk, volt egy pár vita, veszekedés("összeveszés"), de csak megerősítették a kapcsolatunkat.
Viszont most,nem tudom...
A héten megkeresett egy nyáron megismert pasi,aki nekem nagyon bejön,szerintem szimpla tetszésnél többet is éreztem,fellángolás,vagy nem tudom..és ezen a héten csomót beszéltem vele facebookon is, és előjött az a fura "bizsergős" érzésem iránta. Egyszerűen nem tudom,mit tegyek.
Ti voltatok már ilyen helyzetben? Akkor hogy döntöttetek?
(Bocsánat a zavaros fogalmazásért.)
Előre köszönöm a válaszokat.:)
Milyen veszekedések voltak?
Amugy sztem ha ezt èrzed más irànt akkor inkább szakíts vele mint megcsald. Meg ha nem vagy biztos benne, hogy szereted az régen rossz.
"de csak megerősítették a kapcsolatunkat.
Viszont most,nem tudom... "
Istenem, nagyon vicces, amikor következő mondatban már cáfoljátok a saját hazugságaitokat. :DDD
"Segíts. Etek" !
Ezen sírnom kell.... tanulj meg helyesen írni, aztán járj dugni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!