Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális az a dolog, hogy egy nő azt várná el, hogy a férfi a tenyerén hordozza?
Minap egy ilyen kérdésbe futottam bele egy nőtől
"Van olyan férfi, aki nem szalad el, ha kapcsolatról van szó és a tenyerén hordozza/hordozná a barátnőjét?"
Bár szerintem hülyeség mert ez nagyon egy oldalúnak hangzik,miért kéne a tenyerén hordozni a férfinak a nőt és kérdés a férfi mit kap cserébe?Nekem ez olyan mintha a nő elvárná,hogy az ágyban neki jó legyen de a férfi meg le van szarva,hogy neki jó volt e.
# 8
Na de ki a nő gyűlölő? :)
# 9
Oké de akkor oda írhatná a férfi verziót is,hogy van e férfi aki a tenyerén hordozná a barátnőjét mert ha lenne a barátnője is tenyerén hordozná eme férfiút :)
Szerintem ez így csak csúnyábban hangzik, mint ami. Így önmagában kiragadva tényleg egyoldalúnak tűnik, pedig csak azt jelenti, hogy ilyen férfira vagyik.
Ami abszolút normális dolog, sőt inkább pozitívum is, mert az jelzi, hogy van önbecsülése, elvárása. Az hogy nem említette, nem azt jelenti, hogy ez ne lenne/lehetne 2 oldalú, kölcsönös dolog.
#3, 8, 13 a megnyilvánulásaid alapján inkább te vagy itt frusztrált férfigyűlölő.
Ha téged csak szexuális tárgyként kezeltek és szemétként eldobtak az a te felszìnes férfi ideálod, igényeid és a tartásod hiányát tükrözi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!