Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez normális dolog?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális dolog?

Figyelt kérdés

Arról van szó hogy még otthon élek mivel 2 éve dolgozom csak. Gyűjtöm a pénzt minél előbb szeretnék a saját lábamra állni és igyekszem is. Sporolok.

Otthon besegitek bármiről legyen is szó.

Van egy barátom aki szintén hasonló helyzetben van mint én.

Viszont nálam otthon kb. engedélyt kell kérnem minden alkalommal hogy átjöhessen és nem friss kapcsolatrol beszélünk. Másfél éve vagyunk együtt.

Egyszerűen rettenetesen bosszantó ez az egész.

25 évesek vagyunk

2018. okt. 11. 12:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Sajnos ez már így 25 évesen nem normális. Az oké hogy egy tini szóljon a szüleinek ha átjön valaki, de idősebb korban... Pff

Nem tudsz mit tenni, övék a lakás, ők diktálnak.

2018. okt. 11. 12:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Az, hogy 25 évesen szülükkel élsz manapság teljesen normális. Drágák a lakások és az albérlet is, nem könnyű külön költözni. Én 32 évesen tudtam csak külön költözni.

Az viszont, hogy engedélyt kell kérned, nem egészen normális. Érthető, ha esetleg egy-egy alkalommal megkérnek, hogy most ne hívd át a srácot, de hogy mindig engedély kelljen?! A normális az lenne, ha annyit kérnének, hogy szólj, ha áthívod és ne állítson be váratlanul.

Én amúgy annyival megoldottam anno, hogy vettem új zárat a szobámra és míg addig mindig nyitva volt az ajtó, onnantól rendszerint bezártam.

Beszéld meg a szüleiddel.

2018. okt. 11. 14:02
 3/5 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy már túl vagyok nem egy beszélgetésen.

És húzzák a szájukat hogy ne legyen itt sokat. Amikor alapból nincs is nálunk sokat!

Én lennék a legboldogabb ha nem otthon kéne laknom de olyan horror árak vannak hogy nem tudom ezt megtenni most még. Bármennyire is akarom és nagyon bosszant.

2018. okt. 11. 14:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Nagyon átérzem... Bár azt túlzás állítanom, hogy engedélyt kellene kérnem, de nálunk is húzzák a szülők a szájukat, ha sokat van itt párom, pedig rendszerint náluk vagyunk (ott szívesen látnak, külön főznek rám, mert ételallergiám van, nálunk meg ha én nem vásárolok be, meg főzök, mert fáradt vagyok, nincs mit enni... emiatt szívesebben is vagyunk náluk).

Őszintén, nem tudom mit lehetne tenni. Én már azt is megkaptam, hogy arra várok, hogy ők meghaljanak, pedig csak spórolok, hozzád hasonlóan. Sőt, még haza is adok valamennyit, ami tekintve, hogy magamnak vásárolok, sütök, főzök, és általában otthon se vagyok hétvégente, picit sok is, dehát, szülők.

Ha párodnál szívsebben látnak titeket, csak azt tudom mondani, hogy inkább ott legyetek. Így legalább kevesebb a konfliktus.

2018. okt. 11. 16:23
 5/5 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Dettó... Anyukája iszonyú kedves hozzám. És bánt, fáj hogy itt ő nem ezt kapja...

Teljesen ugyanolyan helyzetben vagyunk. :( többet vagyunk így is ott.

2018. okt. 11. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!