Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog-e, hogy a barátom lassan 3 hónap után ilyet mond?
A barátom, akiről eddig a tettei alapján azt hittem, hogy teljesen szerelmes belém(ahogyan én is belé) 2 és fél hónap után közölte, hogy ő eddig életében egyszer volt szerelmes, de engem nagyon szeret, de szerelem az majd idővel alakul ki nála.
Hozzáteszem 1 hónapja minden nap elmondja, hogy szeret, sokat szeretne velem lenni, a kedvember jár.
Erre közli, hogy ő MÉG nem szerelmes.
2 és fél hónap és 2 egyutt toltott nyaralas utan nem kellene már valamit erezni?
Vagy én vagyok a hulye???
Akkor miért mondogatja, hogy "szeretlek"?
Es nagyon rosszul esett az is, hogy meg csak egyszer volt szerelmes, a volt baratnojebe, de annak mar reg vege.
Vannak emberek akik a szeretlek szót úgy használják mint más a papirzsepit.
A szerelmet meg kierőszakolni nem lehet. Egy ember amúgy is életében max. 1x vagy 2x tud igázán lenni, de ahol ezelőfordul ott nem a nő erőszakolja, hanem a nőben fel sem merül, hogy a férfi szerelmes lenne-e egyáltalán belé, hanem a férfi az aki sírva árulja el neki.
*Szerinte ez a melyebb szerelem jelenti kizarolag a szerelmet
Mert kierőszakoltad belőle. Ha nem szóltál volna egy szót se, akkor egy árva szót nem mondott volna.
Vannak olyan tipusú emberek, akik ha tudják hogy a másik fél erőszakos, akkor azt mondják amit a másik hallani akar, hogy hamarabb szabaduljanak a helyzetből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!