Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire megszokott dolog az 18- 19 éves szerelmeseknél, hogy 1- 2 hónap együttjárás után az egyik fél szinte odaköltözik a másik fél szüleihez, ott alszik, ott tölti az összes szabadidejét?
Sok ilyen ismerősöm van. De ők azért több ideje voltak együtt, mint 1-2 hónap,mikor elkezdtek így élni. Manapság viszont szerintem egyre megszokottabb.
egy kicsi off
18 voltam, mikor összejöttem az első párommal. Ő 20. 1 éve élt külön a szüleitől, (munka miatt eljött az ország másik végébe.) 8 hónapja voltunk együtt mikor külön albérletbe költöztünk, így anyukám kiköltözött apumhoz külföldre.
Most elsején lesz 2 éve, hogy együttélünk, jövőnyáron lesz az esküvőnk.
Én pár hónappal múltam 18, amikor megismerkedtem a párommal, rá 4 hónapra költöztem hozzájuk (nem volt semmi gond a családommal, de itt dolgoztam, ahol ő lakik), majd újabb 4 hónap múlva összeházasodtunk.
Holnap lesz a 22. házassági évfordulónk :)
Ahol engedik, nagyon is.
Én nem tartanék el mégegy embert.
Becuccol, eltartja...
Akkor mesélek. Engem anyósom hívott, mert három műszakban dolgoztam a kórházban, meló után vezettem haza este tízkor, vagy vitt haza a párom. Ha nálam maradt, háromkor kelt, hogy menjen dolgozni. Ja, tényleg, szakítani kellett volna, eszembe se jutott...
Nem tartott el senki, dolgoztam. Ahogy ide kerültem, segítettem. Sőt, gondoztam a beteg apósom. Nem véletlen, hogy a mai napig jóban vagyok az anyósommal, sógornőmmel, ami itt, ezen az oldalon nem szokás, sőt, őket csak utálni lehet.
De tudjátok mit, én normálisan élek, szemben némelyikőtökkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!