Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sohasem szeretett?
Kérdező! Nézd csak meg a százalékomat! Na, én is olyan voltam mint TE, csak én elvettem azt a nőt... Ha el akarod cseszni az életed, TE is vedd el a tiédet, aztán legyél egy lelkibeteg, napi szinten pszichés nyomás alatt álló emberke.
Én azt tanácsolom, felejtsd el gyorsan, keress egy olyan nőt, aki szeret is téged. Benne maradni egy ilyen kapcsolatba biztos leépülés. Azt hittem hogy majd változni fog a hozzáállása, de semmi. 12 évnyi energia, remény és idő ment pazarlásba, mára meg már annyi önbizalmam sincs, hogy megkérdezzem egy idegentől hogy mennyi az idő. Kell ez neked? Ja, szex az már évek óta nincs... csak mondom, ez fog rád is várni.
Nézd megertem hogy meglepett. Először is ülj le vele beszélgetni erről. Ez a legfoontosabb.
Amúgy van ilyen tudod hogy nem szerelmet érez de attól még szeret. Egyrészt mindenkinek mást jelent a szerelem, lehet hogy ő is úgy érez ahogy te de ő ezt nem tartja annak.. Arra akarok kilyukadni hogy azt nézd boldog vagy e vele.
Ennek a lánynak lehet nem is kell a rózsaszín ködös érzés. Ha passzoltok minden lényeges kérdésben és az életetek ugyanúgy képzelitek el együtt, akkor nem mindegy minek hívod az érzéseit irányodba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!