Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sohasem szeretett?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sohasem szeretett?

Figyelt kérdés
Négy év együttélés után. ma közölte velem a drága menyasszonyom hogy soha nem volt belém szerelmes. Igazán a kapcsolatunk eleje ami felhőtlen volt. Mindig is vitáztunk. de mindketten erős egyéniségek vagyunk, akik nem engednek a saját igazukból. Egyszerűen közölte velem, mintha csak a világ leg természetesebb dolga lenne. Mindent megtennék érte, és ez így volt mindig is. Azonban valahol mindig is éreztem hogy az ő érzései nem azok amik az én érzéseim. valahol tudtam. Nem tudom mi tévő legyek, egyáltalán miért mondta el, vagy lehet e még folytatni,lehet még fokozni ezt tovább is. Esetleg enyi év együttélés, sok vita után. lehet még igazi szerelmi kapcsolat ebből. Vagy inkább haggyam had tegyen amit akar és legyen vége?. Egy ami biztos én szeretem le élném vele az életem és még tovább.
2018. nov. 17. 08:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
58%

Kérdező! Nézd csak meg a százalékomat! Na, én is olyan voltam mint TE, csak én elvettem azt a nőt... Ha el akarod cseszni az életed, TE is vedd el a tiédet, aztán legyél egy lelkibeteg, napi szinten pszichés nyomás alatt álló emberke.

Én azt tanácsolom, felejtsd el gyorsan, keress egy olyan nőt, aki szeret is téged. Benne maradni egy ilyen kapcsolatba biztos leépülés. Azt hittem hogy majd változni fog a hozzáállása, de semmi. 12 évnyi energia, remény és idő ment pazarlásba, mára meg már annyi önbizalmam sincs, hogy megkérdezzem egy idegentől hogy mennyi az idő. Kell ez neked? Ja, szex az már évek óta nincs... csak mondom, ez fog rád is várni.

2018. nov. 17. 11:26
 12/13 anonim ***** válasza:
Korábban nem beszélgettetek erről? Gondolom nem 4 év után először került szóba, mit éreztek egymás iránt? Attól, hogy vitáztok, attól még lehetne kölcsönös ez a szerelem. De ha azt mondja, hogy nem szerelmes és sose volt az, akkor az úgy is van sajnos. A baj az, hogy egyszer majd szerelmes lesz, csak nem beléd.
2018. nov. 17. 15:29
 13/13 anonim ***** válasza:

Nézd megertem hogy meglepett. Először is ülj le vele beszélgetni erről. Ez a legfoontosabb.

Amúgy van ilyen tudod hogy nem szerelmet érez de attól még szeret. Egyrészt mindenkinek mást jelent a szerelem, lehet hogy ő is úgy érez ahogy te de ő ezt nem tartja annak.. Arra akarok kilyukadni hogy azt nézd boldog vagy e vele.

Ennek a lánynak lehet nem is kell a rózsaszín ködös érzés. Ha passzoltok minden lényeges kérdésben és az életetek ugyanúgy képzelitek el együtt, akkor nem mindegy minek hívod az érzéseit irányodba?

2018. nov. 18. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!