Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még tovább? A hullájával is együtt élnél? Vagy mi?
2018. nov. 17. 08:26
Ismerős helyzet. Volt pasim mondta ezt nekem egy vita során. Attól a ponttól csak süllyedni kezdett a kapcsolatunk még nem egyszer csak ott hagytam. Ha ő nem szeret téged akkor ezután sem fog. Majd jönnek a megcsalások amiken megint kibuksz. Van értelme tovább húzni?
2018. nov. 17. 08:30
Hát én kib.sznám, mint macskát sz.rni. :) Nem lehet már ebből semmi, esetleg egyoldalú szánalmas kínlódás a részedről.
2018. nov. 17. 08:32
4/13 A kérdező kommentje:
Nem azért tettem fel egy kérdést, hogy kigúnyold az érzéseim. NEM BONTOTTA FEL AZ ELJEGYZÉST. NEM SZAKÍTOTTUNK!!! CSUPÁN KÖZÖLTE EGY BESZÉLGETÉS VÉGÉN MIT GONDOL MIT ÉRZETT AZ ELMULT 4 ÉV ALATT.
Ha közölte hogy nem szeret, akkor mi a kérdés? Magára erőltetnéd magad, amikor rajta vagy meg vágná az unalmas pofákat?
2018. nov. 17. 08:37
6/13 A kérdező kommentje:
Valahol mindig egyoldalú volt. Azt hogy megcsalna e? Hát nem tudom az biztos ez így nem jó nem helyes de nekem kell kitaláni mi a helyes út elvégre én vagyok a férfi. Csak azt nem értem akkor miért mondott igent?? Miért marad ebben a helyzetben velem? Hisz szinte minden hónapban vitázunk valamin. Miért jó ez neki?
Nem kigúnyollak csak egyszerűen ez kihasználás mindkét részről. Kicsit az az érzésem, mintha tini párkapcsolatok rovatot olvasnám.
Kérdés az, hogy mit veszítesz majd, ha válásra kerül sor 1 év kínlódás után mondjuk. És ő miért van veled? Ezen nem gondolkodtál még el? Pénz miatt? Vagy nincs más (még)?
2018. nov. 17. 08:44
8/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért van velem. Ami biztos elég öntörvényű, makacs. Nem hiszem hogy csak a házasodás vagy a pénz miatt lenne velem. Márcsak azért is mert sikeresebb mint én. Ráadásul nem az a házasodni vágyó tipus, nem tartja fontosnak a házasságot. Sem a pénzt. Valami oka biztosan van. És én is elég gyerekesnek érzem a helyzetem. Elmultam 32 éves túl vagyok ezen is, azon is, mégis bele csöppentem ebbe a sz@rba. De akár hogy is eröltetném nem lenne jó. ebben egyet értek!!!!. Kezdhetem újból az életem akár menyire szeretem így lessz jó mind kettőnknek.
Egész egyszerűen szeret, de nem szerelmes. Ennyi. Nincs ezen mit boncolgatni.
Ti döntitek el, hogy nektek ez jó-e vagy sem. Hogy miért mondta el? Talán benne volt, hogy ha már össze akartok házasodni, akkor jön neked ezzel, mert jogod van eldönteni, hogy neked ez megfelel-e, hogy csak szeret, vagy keres olyat, aki szintén szerelmes majd beléd, és úgy tud szeretni téged, ahogy te őt.
Másik részről szintén ugyanez a dilemma: ő hajlandó lemondani a szerelem megéléséről, megtapasztalásáról? Le tudja majd így élni veled az életét? Nincs benne hiányérzet?
Ez a 2 tényező az, ami fontos ennek eldöntésében, ás hosszú távon gondoljátok végig, mit akartok.
2018. nov. 17. 10:43
Nem tom mié pontoztatok le. Igazat írtam.
2018. nov. 17. 10:55
Kapcsolódó kérdések: