Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztetek olyan akit sohasem szeretett senki?
Figyelt kérdés
Ha voltak kapcsolatai akkor sem?2015. dec. 23. 22:30
1/9 anonim válasza:
Én. Kedveltem azt akivel jártam de nem voltam szerelmes, csak elvoltunk.
2/9 anonim válasza:
Én csak igyekeztem nem szerelembe esni.
3/9 anonim válasza:
De a kérdésedre válaszolva, elképzelhető, nem tudom pontosan.
4/9 anonim válasza:
Jelen!Ne voltam belé szerelmes, ő se belém, de nem felejtem el, mint embert soha.
5/9 anonim válasza:
Engem állítólag szerettek. Mivel ez múlt idő, így nem tudom mennyire volt őszinte a dolog.
7/9 anonim válasza:
Családom, meg nyáron a szúnyogok. Nőnek még igazából sosem voltam igazán fontos.
9/9 anonim válasza:
Sőtt!! most is egy olyan kapcsolatban vagyok, évek óta ahol soha nem szerettek. De egy kapcsolatomsem volt olyan ahol úgy éreztem volna hogy tényleg szeretnek. De nem is lessz már!!!! nekem hiába mondja azt egy nő is hogy ha érezteted hogy fontos és törödsz vele akkor tudnak igazán szeretni. KAMU.... tégy akármit legyél akármien jó velük. Akkor is csak azok lesznek fontosak számukra akik nagy ívben sz@rnak rájuk. De meg is érdemlik hamár a jósem jó nekik........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!