Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem soha senki nem szeretett még. Ez az én hibám? L/22
Figyelt kérdés
Az ex pasijaim hamar elhagytak, igaz később sem lett volna jobb. De még is a velem egykorúaknak van valakijük, csak nekem nincs soha senkim. Igaz csendesebb vagyok.2014. szept. 17. 07:24
1/9 anonim válasza:
Neked legalább már voltak exeid, valaki még odáig sem jutott el...
2/9 anonim válasza:
Miert teszed fel ugyanezt a kerdest sokszor egymas utan?
Lathatoan van valami kenyszeres beutesed, ugyhogy igy latatlanban azt mondanam, hogy igen, a te hibad.
3/9 anonim válasza:
Mi értelme ennek a kérdésnek? Nem ismerünk sem téged, sem az exeidet, és a kapcsolataitokról sem tudunk semmit, így fogalmunk sem lehet arról hol romlottak el a dolgok. De lehet csak siránkozni akarsz itt. Vagy privátokra vadászol?
6/9 anonim válasza:
Ne tedd már fel ezt a kérdést minden áldott nap. UNALMAS.!
7/9 anonim válasza:
Ne bántsátok már szegény lányt!
Szeretet és figyelem hiánya van.
Hidd el nekem hogy meg fogod találni az igazi boldogságot!
8/9 anonim válasza:
Nekem is volt egy időszak, amikor türelmetlen voltam és ilyeneket gondoltam. Akkor bárki mondhatta volna, hogy legyek már türelmes, várjam ki stb. Barátaid nincsenek? Szerintem egy jó társaság, barátság sokat segíthet, amíg megtalálod az igazit.
9/9 anonim válasza:
Én is átéltem ezt, ne aggód, nem te vagy az egyetlen. Majd jönni fog valaki aki szeret:) Lehet hogy hamarabb mint képzeled!!!! ÉN is így jártam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!